Maatschappelijk betrokken

Filias steunt diverse locale initiatieven in de regio. Dit zijn onder andere Stichting Sterrenslag Zesgehuchten in Geldrop, wagenbouwers die deelnemen aan het Cultuurfestival de Brabantsedag in Heeze en het Jong Dames 2 Team van Hockey Club Geldrop.

Stichting Pink Pit dragen wij een bijzonder warm hart toe. Al vanaf de start van PinkPit is Filias aanwezig op de 1ste zondag van de maand oktober als er een bijzondere wandel- en fietstocht wordt georganiseerd in de Gemeente Geldrop - Mierlo. Ladies met Pit zijn vrouwen die in hun leven geconfronteerd zijn met borstkanker. Door PinkPit wordt er samen met locale ondernemingen twee maal per jaar een leuke dag georganiseerd waarbij deze dames heerlijk verwend worden en met elkaar ervaringen kunnen uitwisselen en zichzelf kunnen zijn.

Daarnaast heeft Filias zich ten doel gesteld om kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden naar werk door geheel vrijblijvend ons netwerk in te zetten en te kijken naar kansen en mogelijkheden. Door het financieren van eventuele opleidingen en/of trainingen hebben we met behulp van onze relaties al diverse kandidaten succesvol naar een baan begeleid.  

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien - Mahatma Gandhi