Waarom Filias

Filias is een bedrijf dat kansen en mogelijkheden ziet in de werving en selectie van personeel waar anderen het opgeven! We adviseren, bemiddelen en regelen alle activiteiten rond werving en selectie en detachering van professionals. Of het nu gaat om instroom, doorstroom of uitstroom van talent: Filias biedt een brede dienstverlening waarin realistische doelen en uw beoogde resultaten centraal staan.

Door onze dienstverlening pro-actief en persoonlijk te benaderen worden werving en selectie op een professionele manier ingevuld. De medewerkers zien wij als de grootste toegevoegde waarde binnen een onderneming. Het zijn zij die uw organisatie succesvol maken.

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor zowel de opdrachtgevers als voor de professionals blijkt een belangrijke en onderscheidende factor in de wereld van werven, selecteren en detacheren.

Vanzelfsprekend selecteert Filias de beste professionals voor u, een professional die past bij de functie, uw organisatie en de bedrijfscultuur.

Persoonlijke aandacht is het fundament voor de juiste match en dat is waar het bij Filias om draait: de juiste persoon voor uw organisatie!

Onze dienstverlenging bestaat uit:

  • Detachering;
  • Projectmatige detachering;
  • Werving & Selectie;
  • Executive Search.