Team Filias

Sara Brouwers

Hallo, ik ben Sara. Verspaning en maakindustrie zijn mijn specialisaties binnen Filias. Daarnaast begeleid ik jobmarkten en het nieuwe ‘Baan zoekt Boer’-project. Klinkt interessant? Ik vertel je graag meer met een kopje koffie!

Benthe Mutsaerts

Hoi! Ik ben Benthe, een commercieel modemeisje dat in de technische branche is beland. Gelukkig maar, want bij Filias haal ik veel energie uit het verbinden van klant en kandidaat. Afspraken nakomen en kwaliteit leveren staan bij mij hoog in het vaandel. Vind jij dit ook belangrijk? Kom gerust eens langs!

Bob Klaassen

Aangenaam, mijn naam is Bob. Direct na mijn studie Sport, Gezondheid & Management begon ik bij Filias als accountmanager. Ik heb me door de jaren heen ontwikkeld in de arbeidsbemiddeling en richt me op het vinden van een passende uitdaging voor talentvolle professionals. Zit jij bomvol ambities, interesses en doelen die je wil waarmaken? Ik ben je man!

Jorn Smulders

Hoi, Jorn hier. Het afronden van mijn opleiding bracht me gelijk bij Filias, waar ik me met plezier heb gespecialiseerd in klantrelatiebeheer. Ook het werven van personeel voor verschillende klanten behoort tot mijn werkzaamheden. Kennismaken? Ik zie je snel!

Tom Bressers

Dag, ik ben Tom. Sinds 2018 ben ik in dienst van Filias, waar ik veel voldoening haal uit het vinden van de optimale match. Jouw wensen zijn mijn werk. Ik ontmoet je graag!

Astrid de Laat

Hi! Ik ben Astrid en een gelukkig lid van Team Filias. Spontaniteit en enthousiasme zijn mijn drijfveren, die ervoor zorgen dat ik jou het beste kan helpen. Alhoewel ik zelf geen koffie drink, voor jou staat het klaar!

Anouk Hermeling

Hoi, ik ben Anouk en trots lid van het Filias team.
Na enige tijd in house te hebben gezeten, wil ik me nu verder ontwikkelen als allround professional. Kan ik jou helpen bij het vinden van die baan die echt bij jou past? Dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie of thee.

Célina van Avendonk

Ha, ik ben Célina. Mijn zoektocht naar een leerzame en leuke baan met een geweldig team bracht me bij Filias als backoffice medewerker. Met mijn hulpvaardige en klantgerichte instelling probeer ik iedereen een warm welkom en de best mogelijke hulp te bieden. Aarzel dan ook zeker niet om contact op te nemen bij vragen of interesse!

Yvonne Manders

Hallo! Mijn naam is Yvonne. Na jaren in de bouw en metaal was ik toe aan een overstap naar werken met mensen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de detacheringsbranche, omdat hier dienstverlening en mensgericht contact bij elkaar komen. Met mijn interesse in mensen en mijn duidelijke boodschap kom ik goed tot mijn recht binnen Filias. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken. Hopelijk tot gauw!

Angelina den Otter

Hallo, mijn naam is Angelina en ik ben sinds 2013 trotse eigenaar van Filias. Met jarenlange commerciële ervaring en een focus op kwaliteit, weet ik op doelgerichte en empathische wijze in de behoeften van klant en kandidaat te voorzien. Volledig volgens het motto ‘wij geloven dat iedereen talent heeft!’