Team Filias

Sara Brouwers

Sara Brouwers

Hi, ik ben Sara, leuk dat je even op onze website kijkt. Binnen Filias ben ik voornamelijk gespecialiseerd in de verspaning en maakindustrie. Daarnaast begeleid ik ook jobmarkten en het nieuwe Baan zoekt Boer project. Kom je snel langs voor een kop koffie?

Benthe Mutsaerts

Benthe Mutsaerts

Hoi, ik ben Benthe, een commercieel mode meisje dat terecht is gekomen in de technische branche. Het verbinden van klant en kandidaat geeft mij enorm veel energie. Afspraken nakomen en kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel. De koffie staat klaar, tot snel!

Bob Klaassen

Bob Klaassen

Hoi, ik ben Bob en ben na het afronden van mijn studie Sport, Gezondheid & Management begonnen met werken bij Filias. Als accountmanager heb ik me door de jaren kunnen ontwikkelen in de arbeidsbemiddeling. Mijn focus is om professionals te helpen met hun ambities, interesses en doelen om zodoende samen een passende uitdaging te vinden.

Jorn Smulders

Jorn Smulders

Hi, ik ben Jorn, leuk dat je een kijkje neemt op de Filias website. Na mijn studie ben ik direct bij Filias gestart waar ik me door de jaren heen heb gespecialiseerd in klant- relatiebeheer en het werven van personeel voor verschillende klanten. Hopelijk tot snel!

Rens Geerts

Rens Geerts

Hoi, mijn naam is Rens en leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Na mijn studie commerciële economie ben ik in 2021 gestart bij Filias als Accountmanager. Het is mijn doelstelling om zoveel mogelijk kandidaten en klanten op een passende manier te verbinden. Mocht je hier vragen of interesses over hebben, dan staat de koffie altijd klaar!

Tom Bressers

Tom Bressers

Hi, ik ben Tom en sinds eind 2018 ben ik werkzaam bij Filias. Mijn energie haal ik uit het vinden van de optimale match voor jou. Hopelijk drinken wij snel een kop koffie om jouw wensen en ambities verder te bespreken!

Angelina den Otter

Angelina den Otter

Mijn naam is Angelina en ik ben sinds 2013 trotse eigenaar van Filias. Met jarenlange commerciële ervaring en een focus op kwaliteit, weet ik op doelgerichte en empathische wijze in de behoeften van klant en kandidaat te voorzien. Volledig volgens het motto ‘wij geloven dat iedereen talent heeft!’

Célina van Avendonk

Célina van Avendonk

Hi, ik ben Célina. Tijdens mijn zoektocht naar een leerzame en leuke baan met een geweldig team, ben ik terecht gekomen bij Filias als backoffice medewerker. Met mijn hulpvaardige en klantgerichte instelling probeer ik iedereen een warm welkom te geven en de best mogelijke hulp. Aarzel dan ook zeker niet om contact op te nemen bij vragen of interesse.

Yvonne Manders

Yvonne Manders

Na jaren in de bouw en metaal, was ik toe aan een overstap naar werken met mensen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de detacheringsbranche, omdat hier dienstverlening en contact met mensen bij elkaar komen. Met mijn interesse in mensen en mijn duidelijke boodschap kom ik goed tot mijn recht binnen Filias.