Maak kennis met Angelina den Otter

Angelina den Otter

Hallo! Ik ben Angelina. Ik word bijna 57 en ben de oprichter van Filias. Mijn rol voor de organisatie is die van verbinder. Ik draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel binnen als buiten Filias en luister goed naar de klantwens. Ik zie altijd kansen en ben positief – ook tijdens tegenslagen. Ik heb graag contact met anderen, en niet alleen onder werktijd. Gezellig samen zijn met familie en vrienden in en rondom het huis vind ik heerlijk, evenals de zaterdagmorgen met een kop koffie in de tuinkamer (kijkend naar een duikende ijsvogel)!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 32
Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien, Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en ten slotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Geldrop   |   Overig   |   MBO

Als Medewerker Contractbeheer speel je een cruciale rol in de interne organisatie van onze opdrachtgever. Je bent een waardevolle schakel in een hecht team, dat verantwoordelijk is voor het verwerken van lease-aanvragen. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Interesse? Lees dan snel verder!

Geldrop   |   Overig   |  

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Allround Automotive Medewerker. Heb jij handigheid in technische taken en interesse in de auto-industrie? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Geldrop / Oss / Tilburg   |     |   MBO

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste Automonteur die het hechte team komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan zowel lichte bedrijfswagens als personenwagens. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Geldrop   |   Overig   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een bruisende en gedreven Web Developer. Jouw creativiteit en ambitie worden ingezet in een enthousiast en jong marketingteam dat verantwoordelijk is voor de creatie en het onderhoud van diverse websites. Lijkt jou dit leuk? Lees dan verder!

Geldrop   |   Overig   |   HBO

Word een onmisbare schakel in ons groeiende marketingteam! Onze opdrachtgever is opzoek naar een gedreven SEA specialist die het maximale uit het budget weet te halen en de campagnes naar nieuwe hoogte kan brengen. 

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   HBO

Exclusively for our client, AFA Dispensing in Eindhoven, we are looking for a driven Account Manager. In this role, the focus is on guiding and strengthening relationships and coordinating activities with our distribution and local sales partners. You act as the first and main point of contact for distributors and sales agents.

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   HBO

Exclusief voor onze klant, AFA Dispensing in Eindhoven, zijn we op zoek naar een gedreven Accountmanager. In deze rol ligt de focus op het begeleiden en versterken van de relaties en het coördineren van de activiteiten met onze distributie- en lokale verkooppartners. Je fungeert als eerste en belangrijkste aanspreekpunt voor distributeurs en verkoopagenten.

Geldrop   |   Overig   |   HBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een SEO Specialist. Je komt terecht in een jong, groeiend marketing team dat graag voorop loopt. Je zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Voor onze hightech klant in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een gedreven HR Business Partner. Binnen deze organisatie wordt er samengewerkt aan producten van de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. De uitdaging is om elke dag opnieuw het onmogelijke tóch mogelijk te maken, samen grenzen verleggen en het overtreffen vam verwachtingen. Je komt terecht in een gedreven HR team, waarmee je elke dag weer alles inzet om het hoogst haalbare te verwezenlijken.

Regio Tilburg of Oss   |   Overig   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een gedreven Verkoopadviseur voor in de regio Tilburg of Oss. Je bent het eerste gezicht voor bestaande en nieuwe klanten in de showroom en je staar klaar om al hun vragen te beantwoorden. 

Geldrop of Tilburg   |   Overig   |  

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Online Sales Adviseur. In deze functie fungeer jij als gezicht van het bedrijf voor de zakelijke klanten die voornamelijk via online kanalen contact met jullie opnemen. Samen met een enthousiast team krijg je de verantwoordelijkheid om leaseaanvragen vakkundig af te handelen. Je zult gaan werken met geïnteresseerde klanten die al bekend zijn met het bedrijf en de diensten. Klinkt dit interssant en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Geldrop   |   Overig   |   HBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Senior Financial Controller. Ben jij een gedreven, autonome en gepassioneerde expert met uitgebreide financiële kennis en heb je een grote affiniteit voor IT? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. 

Als Senior Financial Controller ben je geheel verantwoordelijk voor het financiële gedeelte binnen de verschillende bv's. Je krijgt de kans om de volledige planning & control cyclus te sturen, financiële processen te optimaliseren, impactvolle managementrapportages te verzorgen, het jaarrekeningsproces te leiden, alle geldstromen binnen de organisatie te beheren en financiële en fiscale risico's onder controle te houden. 

Geldrop   |   Overig   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Medewerker Debiteurenbeheer. Het bedrijf hanteert een strikt maar eerlijk debiteurenbeleid. Ze zoeken een gedreven medewerker die hun kan ondersteunen. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor zowel de zakelijke als particuliere klanten, die contact met je opnemen via verschillende communicatiekanalen. Lijkt jou dit interessant? Lees dan snel verder!

Regio Helmond   |   Productiebedrijven   |   HBO

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van diverse componenten in klein en groot formaat. Hiervoor zoeken wij een Productieleider. Heb jij leidinggevende skills en krijg jij een productiebedrijf naar een hoger level? Deins jij niet terug van tegenslagen en ben je stressbestendig? Lees dan verder!

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Onze klant, een toonaangevende machineontwikkelaar in de agrosector, is op zoek naar een ervaren systeemarchitect om innovatieve, technische oplossingen te ontwerpen en te implementeren. In deze rol zal je verantwoordelijk zijn voor het analyseren van de specifieke behoeften van de klanten, o.a. in de agrosector, en het ontwerpen van technische oplossingen die aan deze behoeften voldoen.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze relatie, VitalFluid in Eindhoven, zijn we exclusief op zoek naar een Prototype Engineer. Als Prototype Engineer ben je cruciaal in de productontwikkeling en assemblage van de PAW-productiemachines.

VitalFluid is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van plasmatechnologie en de ontwikkeling van Plasma Activated Water (PAW) toepassingen. PAW is een relatief nieuw fenomeen en wordt geproduceerd door alleen gebruik te maken van water, lucht en elektriciteit. De eigenschappen van PAW kunnen gebruikt worden in de landbouw, medische toepassingen en waterzuivering.

Helmond   |   Machinebouw   |   HBO

In samenwerking met DENS is Filias exclusief op zoek naar een gedreven Finacial Controller. Ben jij een gedreven Financial Controller, heb jij een enthousiaste persoonlijkheid en vind jij het leuk om, zowel zelfstandig als in teamverband, te werken aan machines die schone energie faciliteren? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

DENS zet zich in om de transitie van fossiele brandstoffen naar schone energie te faciliteren. Ze ontwikkelen de technologie die de barrières voor opslag en transport van waterstof overwint. Hydrozine is een veilige en efficiënte vloeibare waterstofdrager die het gemakkelijk maakt om waterstof op te slaan in tankers en te transporteren naar locaties over de hele wereld. Dit doen ze voor verschillende sectoren, waaronder de agrarische sector en de bouwsector. 

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

In samenwerking met DENS is Filias exclusief op zoek naar een gedreven Software Engineer. Ben jij een Software Engineer, heb jij een enthousiaste persoonlijkheid en vind jij het leuk om, zowel zelfstandig als in teamverband, te werken aan machines die schone energie faciliteren? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

DENS zet zich in om de transitie van fossiele brandstoffen naar schone energie te faciliteren. Ze ontwikkelen de technologie die de barrières voor opslag en transport van waterstof overwint. Hydrozine is een veilige en efficiënte vloeibare waterstofdrager die het gemakkelijk maakt om waterstof op te slaan in tankers en te transporteren naar locaties over de hele wereld. Dit doen ze voor verschillende sectoren, waaronder de agrarische sector en de bouwsector. 

Helmond   |   Machinebouw   |   HBO

In samenwerking met DENS is Filias exclusief op zoek naar een gedreven Electrical Engineer. Ben jij een Electrical Engineer, heb jij een enthousiaste persoonlijkheid en vind jij het leuk om, zowel zelfstandig als in teamverband, te werken aan machines die schone energie faciliteren? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

DENS zet zich in om de transitie van fossiele brandstoffen naar schone energie te faciliteren. Ze ontwikkelen de technologie die de barrières voor opslag en transport van waterstof overwint. Hydrozine is een veilige en efficiënte vloeibare waterstofdrager die het gemakkelijk maakt om waterstof op te slaan in tankers en te transporteren naar locaties over de hele wereld. Dit doen ze voor verschillende sectoren, waaronder de agrarische sector en de bouwsector. 

Eindhoven   |   Machinebouw   |   WO

Voor onze relatie, VitalFluid in Eindhoven, zijn we exclusief op zoek naar een Electrical Engineer. Als Electrical Engineer ben je cruciaal in de productontwikkeling en assemblage van de PAW-productiemachines.

VitalFluid is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van plasmatechnologie en de ontwikkeling van Plasma Activated Water (PAW) toepassingen. PAW is een relatief nieuw fenomeen en wordt geproduceerd door alleen gebruik te maken van water, lucht en elektriciteit. De eigenschappen van PAW kunnen gebruikt worden in de landbouw, medische toepassingen en waterzuivering. VitalFluid richt zich op de ontwikkeling en commercialisering van PAW-technologie.

In eerste instantie met name in de agrosector, waar PAW ingezet kan worden als duurzaam alternatief voor conventionele synthetische en organische meststof, het behandelen van zaden en als een duurzame methode om plantweerbaarheid en gezondheid te vergroten. Naast de agrosector zijn er ook toepassingen mogelijk in de medische sector en reiniging van oppervlakken. Vanwege groei zijn wij op zoek naar een lead engineer om ons team verder uit te breiden.

Wil jij in het middelpunt staan van opschaling, verbetering en implementatie van onze groene PAW-technologie? Kom met jouw passie dit team versterken!

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Filias and Additive Industries

Additive Industries is accelerating industrial additive manufacturing of high end functional metal components by offering a modular metal 3D printing system to high-end and demanding industrial markets. With market leading printing productivity, machine utilization, and part quality, Additive Industries redefines the business case for additive manufacturing applications in aviation, space, automotive, energy and high-tech market.

Filias searches exclusively a tactical buyer for Additive Industries.

Nijmegen   |   Productiebedrijven   |   HBO

Voor een relatie in omgeving Nijmegen zijn we op zoek naar een gedreven Account Manager die verantwoordelijk is voor het verder ontwikkelen van bestaande relaties en uitbouwen van nieuwe relaties binnen de hightech industrie. Ben jij toe aan je tweede of derde stap in je carrière en heb je technische kennis/affiniteit? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze relatie, VitalFluid in Eindhoven, zijn we exclusief op zoek naar een Software Lead Engineer. Als Software Lead Engineer ben je cruciaal in de productontwikkeling en assemblage van de PAW-productiemachines.

VitalFluid is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van plasmatechnologie en de ontwikkeling van Plasma Activated Water (PAW) toepassingen. PAW is een relatief nieuw fenomeen en wordt geproduceerd door alleen gebruik te maken van water, lucht en elektriciteit. De eigenschappen van PAW kunnen gebruikt worden in de landbouw, medische toepassingen en waterzuivering.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze relatie, VitalFluid in Eindhoven, zijn we exclusief op zoek naar een Lead Engineer. Als Lead Engineer ben je cruciaal in de productontwikkeling en assemblage van de PAW-productiemachines.

VitalFluid is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van plasmatechnologie en de ontwikkeling van Plasma Activated Water (PAW) toepassingen. PAW is een relatief nieuw fenomeen en wordt geproduceerd door alleen gebruik te maken van water, lucht en elektriciteit. De eigenschappen van PAW kunnen gebruikt worden in de landbouw, medische toepassingen en waterzuivering.

Eindhoven   |   Overig   |   MBO

Filias is voor Bouwbedrijf van Gerven exclusief op zoek naar een Werkvoorbereider. Ben jij die enthousiaste en gedreven werkvoorbereider en wil jij werken in een fijne informele werkomgeving? Haal jij je motivatie uit een tevreden klant en een gestroomlijnd proces? Dan komen wij graag in contact met jou!

Ze zijn actief in de projectmatige woningbouw, bedrijfshuisvesting, maatschappelijk vastgoed, particuliere verbouwingen, villabouw en grootschalige transformaties. Naast het realiseren van bouwprojecten zijn ze ook actief als projectontwikkelaar en ontwikkelen en verkopen hun eigen projecten.

 

Helmond   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze relatie Altrimex Packaging Solutions B.V. in Helmond https://www.altrimex.nl zijn wij op zoek naar een doortastende Projectleider die graag de verantwoordelijkheid draagt vanaf moment van verkoop tot de oplevering van de verpakkingslijnen en - systemen op locatie! 

Altrimex Packaging Solutions B.V. is actief in de markten voedingsmiddelen en voedingsmiddeleningrediënten, farmacie, (petro-)chemie, dranken, ijzerwaren en stukgoederen.

Eindhoven/Helmond   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze klanten zijn wij op zoek naar een monteur die tijdelijke klussen in kan vullen. Het gaat om een breed scala aan klanten, die zich in de machinebouw sector bevinden. Dit zijn hightech bedrijven maar ook organisaties die zich richten op de voedingsindustrie. Dus ben jij een ervaren monteur en sta je open voor een nieuwe, tijdelijke, uitdaging? Neem dan snel contact met ons op!

Nijmegen   |   Productiebedrijven   |   MBO

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de techniek en heb je ervaring met Lasermachines, wellicht is deze vacature dan iets voor jou! 

Onze opdrachtgever is een modern hightech bedrijf. Je maakt ultra moderne producten in een nette productie omgeving. Door grote groei komen er veel kansen voorbij binnen het bedrijf dus kun je jezelf ook verder ontwikkelen. Houd bij deze vacature rekening met werkzaamheden in 2 ploegen. 

Regio Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Heb jij een technische opleiding en ervaring als inkoper? Heb jij dé onderhandelingsskills die nodig zijn om een leverancier te overtuigen?! 
En ben jij bekend binnen de hightech industrie? Solliciteer dan! 

Regio Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Voor een groeiende internationaal opererende producent van modules en systemen zijn wij op zoek naar een Technisch Initieel Inkoper. Beschik jij over een technisch diploma en ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan nu op deze vacature!

Eindhoven en omstreken   |   Productiebedrijven   |   HBO

Staat bij jou kwaliteit hoog in het vaandel? Beschik jij over organiserend vermogen? Stel jij overzichtelijke rapportages op en weet jij de juiste prioriteiten te stellen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Solliciteer direct!