Maak kennis met Angelina den Otter

Angelina den Otter

Hallo! Ik ben Angelina. Ik word bijna 57 en ben de oprichter van Filias. Mijn rol voor de organisatie is die van verbinder. Ik draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel binnen als buiten Filias en luister goed naar de klantwens. Ik zie altijd kansen en ben positief – ook tijdens tegenslagen. Ik heb graag contact met anderen, en niet alleen onder werktijd. Gezellig samen zijn met familie en vrienden in en rondom het huis vind ik heerlijk, evenals de zaterdagmorgen met een kop koffie in de tuinkamer (kijkend naar een duikende ijsvogel)!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 23
Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien. Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en tenslotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Omgeving Weert   |   Machinebouw   |   HBO

Bij een gerenommeerd bedrijf in de metaalbewerking zoeken we een ervaren Manager Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM Manager) die deskundig is in het beheren van deze essentiële bedrijfsaspecten. Als KAM Manager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen en uitdragen van hoogwaardige normen op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu binnen de organisatie.

Budel   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren en technisch onderlegde Productiemanager die productieprocessen kan optimaliseren en naar nieuwe hoogten kan leiden. Als Productiemanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van drie teamleiders - verspaning, lassen en assemblage - en het coördineren van de algehele productieactiviteiten.