Maak kennis met Angelina den Otter

Angelina den Otter

Hallo! Ik ben Angelina. Ik word bijna 57 en ben de oprichter van Filias. Mijn rol voor de organisatie is die van verbinder. Ik draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel binnen als buiten Filias en luister goed naar de klantwens. Ik zie altijd kansen en ben positief – ook tijdens tegenslagen. Ik heb graag contact met anderen, en niet alleen onder werktijd. Gezellig samen zijn met familie en vrienden in en rondom het huis vind ik heerlijk, evenals de zaterdagmorgen met een kop koffie in de tuinkamer (kijkend naar een duikende ijsvogel)!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 21
Mierlo   |   Overig   |   MBO

Filias is exclusief voor Bouwbedrijf van Gerven in Mierlo op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider. Bouwbedrijf van Gerven is een familiebedrijf met een passie voor woningbouw, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. Door de grote opgave voor de bouwsector naar duurzame oplossingen hebben ze zich ook gespecialiseerd in transformaties en houtskeletbouw. Inmiddels hebben ze al diverse projecten CO-2 negatief gerealiseerd middels houtbouw

Ben jij als ervaren werkvoorbereider klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je niet alleen aan projecten werken, maar ook de drijvende kracht zijn om jouw collega's en de afdeling naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek wat van Gerven te bieden heeft en waarom deze rol bij van Gerven de perfecte volgende stap in jouw carrière is!

Mierlo   |   Overig   |   MBO

Word jij het nieuwe Bouwkundig Rekenwonder voor Bouwbedrijf van Gerven in Mierlo?

Filias is exclusief voor Bouwbedrijf van Gerven in Mierlo op zoek naar een Bouwkundig Calculator. Bouwbedrijf van Gerven is een familiebedrijf met een passie voor woningbouw, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. Door de grote opgave voor de bouwsector naar duurzame oplossingen hebben ze zich ook gespecialiseerd in transformaties en houtskeletbouw. Inmiddels hebben ze al diverse projecten CO-2 negatief gerealiseerd middels houtbouw.

Zuid Holland   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze opdrachtgever Zünd zijn wij exclusief op zoek naar een Service Engineer.

ZÜND is wereldmarktleider als fabrikant van multifunctionele, vlakbed snijsystemen. Al meer dan 20 jaar heeft ZÜND een leidende rol in de ontwikkeling van de Zwitserse vlakbed snijtechnologie, zij heeft de standaard gezet voor precisie, kwaliteit en diversiteit met het produceren van systemen en tools voor het snijden door middel van laser, rillen, hoogfrequent frezen enz.

Je gaat nieuwe machines installeren bij klanten in de randstad. Je houdt toezicht op de machines om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren. Je ondersteunt en geeft les over het gebruik van de machines en je biedt service op het moment dat het nodig is. Je opleiding gaat plaatsvinden in Eersel bij het expertise centrum van Zünd Benelux of in Zwitserland waar de machines worden geproduceerd.