Maak kennis met Angelina den Otter

Angelina den Otter

Hallo! Ik ben Angelina. Ik word bijna 57 en ben de oprichter van Filias. Mijn rol voor de organisatie is die van verbinder. Ik draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel binnen als buiten Filias en luister goed naar de klantwens. Ik zie altijd kansen en ben positief – ook tijdens tegenslagen. Ik heb graag contact met anderen, en niet alleen onder werktijd. Gezellig samen zijn met familie en vrienden in en rondom het huis vind ik heerlijk, evenals de zaterdagmorgen met een kop koffie in de tuinkamer (kijkend naar een duikende ijsvogel)!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 24
Omgeving Weert   |   Machinebouw   |   HBO

Bij een gerenommeerd bedrijf in de metaalbewerking zoeken we een ervaren Manager Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM Manager) die deskundig is in het beheren van deze essentiële bedrijfsaspecten. Als KAM Manager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen en uitdragen van hoogwaardige normen op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu binnen de organisatie.

Budel   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren en technisch onderlegde Productiemanager die productieprocessen kan optimaliseren en naar nieuwe hoogten kan leiden. Als Productiemanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van drie teamleiders - verspaning, lassen en assemblage - en het coördineren van de algehele productieactiviteiten.

Zuid Holland   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze opdrachtgever Zünd zijn wij exclusief op zoek naar een Service Engineer.

ZÜND is wereldmarktleider als fabrikant van multifunctionele, vlakbed snijsystemen. Al meer dan 20 jaar heeft ZÜND een leidende rol in de ontwikkeling van de Zwitserse vlakbed snijtechnologie, zij heeft de standaard gezet voor precisie, kwaliteit en diversiteit met het produceren van systemen en tools voor het snijden door middel van laser, rillen, hoogfrequent frezen enz.

Je gaat nieuwe machines installeren bij klanten in de randstad. Je houdt toezicht op de machines om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren. Je ondersteunt en geeft les over het gebruik van de machines en je biedt service op het moment dat het nodig is. Je opleiding gaat plaatsvinden in Eersel bij het expertise centrum van Zünd Benelux of in Zwitserland waar de machines worden geproduceerd.