Maak kennis met Angelina den Otter

Angelina den Otter

Hallo! Ik ben Angelina. Ik word bijna 57 en ben de oprichter van Filias. Mijn rol voor de organisatie is die van verbinder. Ik draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel binnen als buiten Filias en luister goed naar de klantwens. Ik zie altijd kansen en ben positief – ook tijdens tegenslagen. Ik heb graag contact met anderen, en niet alleen onder werktijd. Gezellig samen zijn met familie en vrienden in en rondom het huis vind ik heerlijk, evenals de zaterdagmorgen met een kop koffie in de tuinkamer (kijkend naar een duikende ijsvogel)!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 24
Geldrop / Asten / Oss   |     |   MBO

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een enthousiaste Automonteur die het hechte team komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan zowel lichte bedrijfswagens als personenwagens. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Geldrop / Asten   |   Overig   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een bruisende en gedreven Web Developer. Jouw creativiteit en ambitie worden ingezet in een enthousiast en jong marketingteam dat verantwoordelijk is voor de creatie en het onderhoud van diverse websites. Lijkt jou dit leuk? Lees dan verder!

Geldrop   |   Overig   |   HBO

Wordt een onmisbare schakel in ons groeiende marketingteam! Onze opdrachtgever is op zoek naar een gedreven SEA specialist die het maximale uit het budget weet te halen en de campagnes naar een nieuwe hoogte kan brengen.