Maak kennis met Anne-Fleur de Rooij

Anne-Fleur de Rooij

Hoi! Mijn naam is Anne-Fleur de Rooij. Ik ben 23 jaar oud en volg op dit moment de opleiding Human Resource Management aan Fontys Hogeschool te Eindhoven. In augustus start ik een stageperiode bij Filias waarbij ik het team ga ondersteunen in het werven en selecteren van personeel. Daar heb ik ontzettend veel zin in! Mijn gedrevenheid en enthousiasme zullen dan zeker van pas komen. Ik hockey en daarnaast speel ik regelmatig een partijtje padel met vrienden. Ben dol op een broodje carpaccio. Maak me daarvoor maar wakker.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 5
Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Medewerker Front Office. Als Front Office Medewerker vervul je de rol van het initiële contactpunt binnen de organisatie. Je verwelkomt klanten en bezoekers en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Ben jij een vriendelijke en enthousiaste receptionist(e) met sterke communicatieve capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau. Ben je bekend met gestructureerd werken en het overzien van taken? Met Excel ben je zeer vertrouwd, dus als er een analyse moet worden uitgevoerd, ben jij de aangewezen persoon. In het geval van een grote storing raak je niet in paniek. Je weet wie je moet benaderen en zoekt naar een tijdelijke oplossing. Als je jezelf herkent in het bovenstaande en de uitdaging aanspreekt, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Schijndel   |   Productiebedrijven   |  

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider/Planner! Ben jij iemand die enthousiast is, ambitie toont en goed in een team functioneert? Geniet je van variatie in je taken? Heb je interesse om te werken bij een familiebedrijf met een aangename werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!