Maak kennis met Anouk Hermeling

Anouk Hermeling

Ha, ik ben Anouk. Ik ben 28 jaar en werk als accountmanager bij Filias. In die rol help ik graag met de juiste match maken tussen klant en kandidaat voor de langere termijn. Dit doe ik door goed te luisteren en de tijd te nemen om iemand echt te helpen. Om die mensen vervolgens te zien groeien, dat maakt mij blij. Blij word ik ook van hockeyen en borrelen in de stad - en natuurlijk wanneer mijn lieftallige collega’s karaoke gaan zingen bij een bemiddeling!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 40
Omgeving Weert   |   Machinebouw   |   HBO

Bij onze klant, dé toeleverancier in de metaalindustrie, staat innovatie centraal. Ze zijn trots op het vermogen om snel te schakelen en de klanten te voorzien van hoogwaardige producten gedurende de gehele levenscyclus. Als KAM Manager ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om het waarborgen van betrouwbare, veilige en efficiënte processen. Als KAM Specialist speel jij een cruciale rol in het streven naar 'world class performance'.

Regio Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een teamlead cleanroom. In deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega's en je coördineert de lopende gang van zaken. Heb je sterke organisatorische en procesmatige vaardigheden en ben je bekwaam in het coördineren en aansturen van productieprocessen met een solide technisch inzicht? Dan is dit de baan voor jou!

Budel   |   Machinebouw   |   HBO

Ben je gepassioneerd door metaalbewerking en gedreven om uitdagende projecten tot een succesvol einde te brengen? Dan is deze kans misschien iets voor jou! Voor onze klant in de hightech, gespecialiseerd in diverse aspecten van metaalbewerking zoals verspanen, lassen, assembleren en logistiek, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/Calculator.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en gemotiveerd team. Bij onze klant kom je terecht in een omgeving waar vakmanschap en technische expertise hoog in het vaandel worden gedragen. Ze streven ernaar om hun klanten volledig te ontzorgen en investeren daarom continu in zowel hun medewerkers als hun faciliteiten.