Maak kennis met Benthe van Oers

Benthe van Oers

Ha! Mijn naam is Benthe, 28 jaar oud. Ik werk voor Filias als Sales Manager, en houd me dus bezig met ons relatiebeheer. Dit betekent het uitbouwen van nieuwe en bestaande klanten van Filias. Deze functie vraagt om creatief en out-of-the-box denken om tot de beste oplossingen te komen. Een perfecte functie voor mij, want ik word blij van het meedenken over uitdagende commerciële vraagstukken en het snel doorhakken van knopen. Overigens word ik ook blij van shoppen en uit eten gaan. Dat laatste resulteert voor mij regelmatig in lamskotelet. Maar voor een frikandel speciaal mag je me ook wakker maken!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 16
Regio Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Voor een hightech toeleverancier zoeken wij een Manufacturing Engineer NPI, voor de montage- en assemblageprocessen binnen en buiten de cleanroom. Ken jij deze processen als geen ander? Dan zie ik graag een sollicitatie tegemoet! Als Manufacturing Engineer ben je actief in een van de breedste en meest gevarieerde disciplines binnen de machinebouw. Je speelt een belangrijke rol binnen de organisatie in het realisatieproces van de machines, modules en producten.

Onze klant is actief in verschillden sectoren, waaronder de semicon, automotive en medical sector. Voor deze sectoren ontwikkelen ze nieuwe producten en modules en fungeren ze als kennispartner.

Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien. Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en tenslotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Regio Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Ben jij goed in schakelen, de koning(in) van de logistiek, en heb je een talent voor analytisch denken? Zit communiceren in je bloed en ben je net zo bedreven in het praten met leveranciers als met je eigen collega's? Als dat zo is, dan is deze rol op maat gemaakt voor jou!

Of je nu een ervaren professional bent die de supply chain als zijn tweede thuis beschouwt, of een frisse starter die bruist van enthousiasme en leergierigheid, we nodigen je van harte uit om te solliciteren. Bij voorkeur heb je een achtergrond in supply chain management of technische bedrijfskunde, maar bovenal zoeken we iemand met een passie voor efficiëntie en een oog voor detail. Kortom, als jij klaar bent om de touwtjes in handen te nemen en onze logistieke wereld te verrijken met jouw talenten, dan horen we graag van je!