Maak kennis met Benthe van Oers

Benthe van Oers

Ha! Mijn naam is Benthe, 27 jaar oud. Ik werk voor Filias als Sales Manager, en houd me dus bezig met ons relatiebeheer. Dit betekent het uitbouwen van nieuwe en bestaande klanten van Filias. Deze functie vraagt om creatief en out-of-the-box denken om tot de beste oplossingen te komen. Een perfecte functie voor mij, want ik word blij van het meedenken over uitdagende commerciële vraagstukken en het snel doorhakken van knopen. Overigens word ik ook blij van shoppen en uit eten gaan. Dat laatste resulteert voor mij regelmatig in lamskotelet. Maar voor een frikandel speciaal mag je me ook wakker maken!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 21
Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien. Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en tenslotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Geldrop   |   Interne vacatures   |   MBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien, Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en ten slotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Eindhoven   |   Machinebouw   |  

Ben jij een echte People & Process Manager en houdt je je graag bezig met verbetervoorstellen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving Eindhoven zijn wij opzoek naar een Production Engineering Manager. Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en onderhoudt mechatronische systemen, modules en componenten voor klanten in de hightech. Je zal binnen deze functie leiding geven aan alle mechanische productie-engineering, hierbij is hoge technische kennis een must. Daarnaast ben je bezig met het creëren van kansen voor de bedrijfsverbetering binnen de organisatie.