Maak kennis met Danny Koenen

Danny Koenen

Aangenaam! Ik ben Danny, 32 jaar. Voor Filias richt ik me voornamelijk op de vakmannen binnen de metaalbewerking. Ik help graag mensen aan een nieuwe baan met mijn hoge dosis energie en positiviteit. Zo houd ik ons team vrolijk én vind ik de juiste match tussen klant en kandidaat! Die positieve houding komt ook terug in mijn vrije tijd, waar ik plezier beleef door sporten, Formule 1-races en een lekker speciaal biertje. Proost!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 33
Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze opdrachtgever binnen de verspaning zijn wij op zoek naar een ervaren Monteur voor de afdeling Technische Dienst. Vind je het leuk om te sleutelen aan CNC-verspaningsmachines? En ben je daarnaast communicatief sterk om administratieve zaken af te ronden? Dan zij we op zoek naar jou!

Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een ervaren vakman binnen de verspaning. Heb je ervaring met het CNC-frezen van hoogwaardige producten en heb je affiniteit met het verspanen van kunststof materialen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze opdrachtgever in de regio van Eindhoven zijn we op zoek naar een CNC-frezer/programmeur die het gehele proces CNC-freesproces van A tot Z zelfstandig kan oppakken. Je begint met het extern programmeren van producten en gaat deze vervolgens zelf CNC-frezen op een 3 of 4-assige freesmachine. Lijkt het je interessant om deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan snel!