Maak kennis met Délano Deug

Délano Deug

Hoi, ik ben Délano, 29 jaar en werkzaam als accountmanager bij Filias. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het hele proces van A tot Z. Het mooiste aan mijn werk vind ik de kans om bij te dragen aan de perfecte match tussen kandidaat en klant, waarbij ik altijd een luisterend oor bied. Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal. Door mijn oprechte interesse zorg ik ervoor dat iedere kandidaat op de juiste werkplek terechtkomt. Relatiebeheer is ook een essentieel onderdeel van mijn functie, omdat we graag langdurige samenwerkingen met onze klanten aangaan. Naast mijn werk ben ik enthousiast over fitness en een grote PSV-fan. Bovendien ben ik een echte familieman.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 3
Eindoven   |   Overig   |   HBO

Voor een Relatie zijn we op zoek naar een medewerker sales en marketing. Ben jij communicatief sterk, ondernemend aangelegd en heb jij affiniteit met netwerktechnologie? Dan ben jij de Medewerker Sales en Marketing die we zoeken. Solliciteer direct!

Eindhoven   |   Overig   |   MBO

Heb jij ervaring met backoffice werkzaamheden of ben jij zojuist in deze richting afgestudeerd? Ben jij een echte doorzetter die de telefoon pakt en de klant zo goed mogelijk adviseert? Ben jij gestructureerd en administratief sterk? En heb jij een vlotte babbel? Lees dan snel verder!

Nijmegen   |   Machinebouw   |   MBO

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging richting Maintenance en heb je affiniteit met techniek? Wellicht is deze Maintenance Engineer vacature dan iets voor jou! 

Onze opdrachtgever is een modern hightech bedrijf. Je maakt onderdeel van een organisatie waar er ultra moderne producten in een nette productie omgeving worden gemaakt. Door grote groei komen er veel kansen voorbij binnen het bedrijf dus kun je jezelf ook verder ontwikkelen.