Maak kennis met Rick Brekelmans

Rick Brekelmans

Hoi, ik ben Rick. Ik ben 23 jaar en houd me binnen Filias met name bezig met de kantoorfuncties. Mijn sociale vaardigheden en vermogen om het hoofd koel te kunnen houden, komen goed van pas in deze rol voor de organisatie. Ik word er blij van om mensen te kunnen helpen. Of van leuke dingen doen mét leuke mensen, zoals met vrienden naar PSV gaan. Voor een leuke reis naar het buitenland ben ik ook altijd in!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 57
Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze klant, een vooraanstaande machinebouwer, internationaal opererend en eén van de marktleiders in hun specialisme, is Filias op zoek naar een Operations Director. In deze rol ben je verantwoordelijk bent voor het leiden van de Operations-afdeling. De Operations omvat verschillende sleutelgebieden zoals Projectmanagement, Supply Chain, Assemblage en Service. Als Director of Operations zul je een breed scala aan belanghebbenden binnen en buiten onze organisatie aanspreken, waarbij je een cruciale rol speelt bij het vormgeven van de bedrijfsstrategie en het behalen van operationele doelen.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende speler in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige technologische systemen, zijn wij op zoek naar een groepsleider engineering. In deze leidinggevende rol krijg je de kans om een team van 25 FTE, bestaande uit manufacturing engineers en process engineers, te sturen en te inspireren. 

Regio Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Ben jij communicatief en administratief sterk? Kun jij slecht nieuws toch op een goede manier brengen? Spreek jij jouw talen en ben je een echte 'regelneef'? Heb je ook nog affiniteit met techniek, of interesse om binnen een technisch bedrijf te werken! Dan pas jij perfect op deze functie!