Maak kennis met Rick Brekelmans

Rick Brekelmans

Hoi, ik ben Rick. Ik ben 23 jaar en houd me binnen Filias met name bezig met de kantoorfuncties. Mijn sociale vaardigheden en vermogen om het hoofd koel te kunnen houden, komen goed van pas in deze rol voor de organisatie. Ik word er blij van om mensen te kunnen helpen. Of van leuke dingen doen mét leuke mensen, zoals met vrienden naar PSV gaan. Voor een leuke reis naar het buitenland ben ik ook altijd in!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 37
Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Word jij enthousiast over een gevarieerde en dynamische functie waarin planning centraal staat? Wil jij werken in een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en groei hoog in het vaandel staan? Zoek dan niet verder en vervolg je carrière bij onze hightechklant als Senior Supply Chain Planner!

Onze klant is een toonaangevende speler in de hightech-industrie, met een sterke focus op de halfgeleider- en gezondheidszorgsectoren. Hier krijg je de uitgelezen kans om bij te dragen aan innovatieve projecten en jezelf voortdurend te ontwikkelen.

Valkenswaard   |   Productiebedrijven   |   MBO

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het produceren en bewerken van diverse nauwkeurige gereedschappen. Hiervoor zoeken wij een Productieleider. Heb jij leidinggevende skills en krijg jij een productiebedrijf naar een hoger level? Deins jij niet terug van tegenslagen en ben je stressbestendig? Lees dan verder!

Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Heb jij een achtergrond als (field service) monteur en een passie voor high-tech projecten? Voor een van onze klanten zoeken we een Project Engineer die onze geavanceerde systemen bij klanten wereldwijd kan installeren en valideren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van installaties, zodat ze voldoen aan de klantbehoeften, projectplanning en kwaliteitseisen.