Maak kennis met Rick Brekelmans

Rick Brekelmans

Hoi, ik ben Rick. Ik ben 23 jaar en houd me binnen Filias met name bezig met de kantoorfuncties. Mijn sociale vaardigheden en vermogen om het hoofd koel te kunnen houden, komen goed van pas in deze rol voor de organisatie. Ik word er blij van om mensen te kunnen helpen. Of van leuke dingen doen mét leuke mensen, zoals met vrienden naar PSV gaan. Voor een leuke reis naar het buitenland ben ik ook altijd in!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 54
Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor een van onze hightech klanten zijn wij op zoek naar een getalenteerde leidinggevende voor het bedrijfsbureau die een cruciale rol zal spelen binnen de organisatie. Ben jij enthousiast over deze uitdagende positie? Lees dan verder voor meer details.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende speler in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige technologische systemen, zijn wij op zoek naar een groepsleider engineering. In deze leidinggevende rol krijg je de kans om een team van 25 FTE, bestaande uit manufacturing engineers en process engineers, te sturen en te inspireren. 

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau. Als Medewerker Bedrijfsbureau krijg je de verantwoordelijkheid over diverse processen. Je bent goed georganiseerd, efficiënt en bekend met Excel. Als dit klinkt als jouw expertise, dan willen we graag met je in gesprek!