Maak kennis met Rick Brekelmans

Rick Brekelmans

Hoi, ik ben Rick. Ik ben 23 jaar en houd me binnen Filias met name bezig met de kantoorfuncties. Mijn sociale vaardigheden en vermogen om het hoofd koel te kunnen houden, komen goed van pas in deze rol voor de organisatie. Ik word er blij van om mensen te kunnen helpen. Of van leuke dingen doen mét leuke mensen, zoals met vrienden naar PSV gaan. Voor een leuke reis naar het buitenland ben ik ook altijd in!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 54
Meierijstad   |   Productiebedrijven   |  

Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider/Planner! Ben jij iemand die enthousiast is, ambitie toont en goed in een team functioneert? Geniet je van variatie in je taken? Heb je interesse om te werken bij een familiebedrijf met een aangename werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Meierijstad   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze klant zijn we op zoek naar een Verpakker! Ben je op zoek naar variërend werk en geniet en geniet je ervan om onbekende machines te ontdekken? Verricht je graag manueel werk en heb je kennis van houtbewerking? Heb je daarnaast ervaring met hanteren van een boormachine en hamer? Dan zijn wij op zoek naar iemand zoals jij!

Eindhoven   |   High Tech   |  

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Quality Control Engineer die ervaring heeft binnen een hightech omgeving. Hier ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van producten en het voldoen aan de overeengekomen kwaliteitseisen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van activiteiten om de productkwaliteit te borgen en te verbeteren.