Maak kennis met Rick Brekelmans

Rick Brekelmans

Hoi, ik ben Rick. Ik ben 23 jaar en houd me binnen Filias met name bezig met de kantoorfuncties. Mijn sociale vaardigheden en vermogen om het hoofd koel te kunnen houden, komen goed van pas in deze rol voor de organisatie. Ik word er blij van om mensen te kunnen helpen. Of van leuke dingen doen mét leuke mensen, zoals met vrienden naar PSV gaan. Voor een leuke reis naar het buitenland ben ik ook altijd in!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 54
Nederland   |   High Tech   |   MBO

Wij zijn exclusief voor onze opdrachtgever TTI op zoek naar een Outside Sales Representative. Ben jij opzoek naar een langdurig perspectief met uitdagende verantwoordelijkheden en aantrekkelijke kansen voor persoonlijke groei binnen een internationaal en vertrouwd bedrijf? Lees dan snel verder!

Regio Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   HBO

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gedreven Category Buyer. In deze rol sta je in direct contact met diverse leveranciers en afdelingen binnen de organisatie en ben je verantwoordelijk voor een optimale inkoop op het gebied van HLQB (High Level Qualified Buy). Dit biedt een uitdaging binnen een dynamische technische omgeving waar je veel vrijheid hebt in je functie. Je zult worden uitgedaagd om echte impact te hebben en jezelf, evenals de afdeling, te ontwikkelen. Als dit je aanspreekt, maken we graag kennis met je!

 

Regio Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gedreven Operational Buyer die een belangrijke rol zal spelen in het optimaliseren van de Supply Chain en het waarborgen van een optimale materiaalbeschikbaarheid. Deze functie biedt de mogelijkheid om samen te werken aan innovatieve high-tech oplossingen voor een duurzamere wereld en verbeterde gezondheidszorg. Als Operational Buyer zul je soms het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken, wat zowel onze opdrachtgever als hun klanten zeer blij zal maken!