Maak kennis met Rick Brekelmans

Rick Brekelmans

Hoi, ik ben Rick. Ik ben 23 jaar en houd me binnen Filias met name bezig met de kantoorfuncties. Mijn sociale vaardigheden en vermogen om het hoofd koel te kunnen houden, komen goed van pas in deze rol voor de organisatie. Ik word er blij van om mensen te kunnen helpen. Of van leuke dingen doen mét leuke mensen, zoals met vrienden naar PSV gaan. Voor een leuke reis naar het buitenland ben ik ook altijd in!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 54
Eindhoven   |   Overig   |   HBO

Wij zijn exclusief voor onze klant TTI op zoek naar een gedreven Inside Sales Medewerker voor 32 tot 40 uur per week. In deze rol ben je een belangrijke ondersteunende spil voor zowel het interne als externe sales team. Ben jij communicatief sterk en zou je graag in een internationale en technische omgeving willen werken? Reageer dan snel!

TTI is een globale marktleider op het gebied van het distribueren van specialistische elektronische componenten. Ze leveren aan tal van OEM'ers en gerenomeerde technische bedrijven. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, dit wordt bereikt door het aanbieden van verschillende value added services. Middels een gedegen en intensief inleertraject word je helemaal klaargestoomd om deze functie perfect uit te voeren.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Als eerstelijns Factory Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen en beoordelen van problemen in de productielijn. Je bent van toegevoegde waarde door het oplossen van urgente problemen en je werkt ook aan langetermijnoplossingen. Deze functie combineert hands-on werk met strategisch denken, wat het uitdagend maakt.

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Als medewerker Cleanroom in Eindhoven maak je deel uit van het Cleanroom team en rapporteer je rechtstreeks aan de teamleider Cleanroom. In deze rol werk je nauw samen met de andere Cleanroom medewerkers, de teamleider, werkvoorbereider en magazijnmedewerker.