Maak kennis met Sara Brouwers

Sara Brouwers

Hoi! Ik ben Sara, 29 jaar. Binnen Filias werk ik als account- en marketingmanager met als focus de metaalbewerking. Mijn kracht in deze functie ligt vooral in het motiveren van mensen en het denken in kansen. Mensen om me heen maken me blij, net als zon, zee én een kop koffie in de ochtend. Maar ook houd ik van boksen, hardlopen, paardrijden en feestjes.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 22
Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Wil jij je steentje bijdragen aan het beveiligen van militaire operaties, overheden en grote bedrijven, dan is de vacature Assemblagemedewerker wellicht interessant voor je. In deze rol ga je hoogwaardige hardware producten assembleren die vervolgens getest worden op hackgevaar. Deze beveiliging is tegen technische surveillance en spionage. 

Helmond   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze relatie Altrimex Packaging Solutions B.V. in Helmond, www.altrimex.nl, zijn wij op zoek naar een gedreven Allround IT-Medewerker. Het gaat om een afwisselende functie, waarbij je enerzijds verantwoordelijk bent voor de interne ondersteuning op IT vlak, maar ook zorgdraagt voor het implementeren van diverse innovaties op het gebied van de machines, denk hierbij aan augmented reality, data collectie / analyse. Je hebt een coördinerende rol en staat hierbij veelvuldig in contact met zowel interne collega’s als externe partijen. 

Altrimex Packaging Solutions B.V. is actief als producent en leverancier van verpakkingsoplossingen in de markten voedingsmiddelen en voedingsmiddeleningrediënten, farmacie, (petro-)chemie, dranken, ijzerwaren en stukgoederen.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Monteur Verspaning

Ben jij een verspanend talent en heb jij een passie om jouw kennis en advies over te brengen naar jouw collega's en klanten? Vind je het leuk om als processpecialist de selectie van nieuwe machines te maken en in te spelen op de productbehoeftes? Lees dan snel verder!