Maak kennis met Sara Brouwers

Sara Brouwers

Hoi! Ik ben Sara, 29 jaar. Binnen Filias werk ik als account- en marketingmanager met als focus de metaalbewerking. Mijn kracht in deze functie ligt vooral in het motiveren van mensen en het denken in kansen. Mensen om me heen maken me blij, net als zon, zee én een kop koffie in de ochtend. Maar ook houd ik van boksen, hardlopen, paardrijden en feestjes.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 21
Regio Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Heb jij evaring binnen de maakindustrie als Conventioneel en CNC-draaier? Kun jij aan de bank programmeren en zie jij een uitdaging in hoogwaardige producten met hoge nauwkeurigheid? Lees dan verder! 

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Een mooie kans binnen de verspaning die je niet wil missen!

Ben jij op zoek naar een werkgever die jou de fijne ''draai''kneepjes van het vak gaat leren binnen een hightech omgeving? Of beheers jij deze kneepjes al en zoek je meer uitdaging in een rol als CNC langdraaier in een volgende stap?

Wij zijn op zoek naar een verspanend starter of ervaren CNC-Langdraaier! 

Nederland   |   Machinebouw   |   MBO

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als Elektro Monteur binnen een groeiende en dynamische organisatie? Spreekt het je aan om zowel internationale- als nationale bedrijven te voorzien van mooie systemen? Werk jij graag voor een organisatie met een informele sfeer en goede arbeidsvoorwaarden, waarbij kwaliteit en betrokkenheid zowel intern als extern hoog in het vaandel staan?