Maak kennis met Sara Brouwers

Sara Brouwers

Hoi! Ik ben Sara, 28 jaar. Binnen Filias werk ik als account- en marketingmanager met als focus de metaalbewerking. Mijn kracht in deze functie ligt vooral in het motiveren van mensen en het denken in kansen. Mensen om me heen maken me blij, net als zon, zee én een kop koffie in de ochtend. Maar ook houd ik van boksen, hardlopen, paardrijden en feestjes.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 20
Regio Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Ben jij een veelzijdige vakman en wil jij aan de slag met het vervaardigen van hightech metalen producten? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een ervaren draaier die het interessant vindt om aan de slag te gaan met complexe producten. Heb jij affiniteit met nauwkeurig werken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! 

Regio Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een ervaren CNC frezer die het interessant vindt om aan de slag te gaan met complexe freesdelen. Hiervoor worden 4- of 5- assige freesmachines gebruikt, o.a. Burkhardt, Weber en Hermle. Heb jij affiniteit met nauwkeurig werken? Vind jij het daarnaast leuk om te werken in een bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van chips, het bestrijden van ziekten of het onderzoeken van het heelal? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! 

 

 

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Ben jij als verspanend vakman klaar voor een volgende stap? Heb jij de ervaring en communicatieve vaardigheden om een tiental collega's te begeleiden? Vind je het leuk om de schakel te zijn van de afdeling?

Wij zijn op zoek naar een voorman voor de freesafdeling en een voorman voor de draaiafdeling.