Maak kennis met Tom Bressers

Tom Bressers

Hoi! Ik ben Tom, 33 jaar en corporate recruiter bij Filias. Dit maakt mij verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor onze klanten. Het leggen van de juiste verbanden is dan ook mijn kracht. Maar ik leid daarnaast met veel plezier nieuwe collega’s op binnen de organisatie. Plezier krijg ik ook van een biertje in de zon, of van (het kijken naar) voetbal. En ik houd van reizen en natuurlijk van pizza – maar zeg nou eens eerlijk: wie niet?

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 61
Regio Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Voor een hightech toeleverancier zoeken wij een Manufacturing Engineer NPI, voor de montage- en assemblageprocessen binnen en buiten de cleanroom. Ken jij deze processen als geen ander? Dan zie ik graag een sollicitatie tegemoet! Als Manufacturing Engineer ben je actief in een van de breedste en meest gevarieerde disciplines binnen de machinebouw. Je speelt een belangrijke rol binnen de organisatie in het realisatieproces van de machines, modules en producten.

Onze klant is actief in verschillden sectoren, waaronder de semicon, automotive en medical sector. Voor deze sectoren ontwikkelen ze nieuwe producten en modules en fungeren ze als kennispartner.

Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Wij zijn op zoek naar een ervaren professional om het inkoop-team van onze klant te versterken. We zoeken een gepassioneerde Manager Inkoop om leiding te geven aan een inkoopproces en te zorgen voor een effectieve inkoopstrategie. Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige technologische systemen. 

Omgeving Weert   |   Machinebouw   |   HBO

Bij onze klant, dé toeleverancier in de metaalindustrie, staat innovatie centraal. Ze zijn trots op het vermogen om snel te schakelen en de klanten te voorzien van hoogwaardige producten gedurende de gehele levenscyclus. Als KAM Manager ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat om het waarborgen van betrouwbare, veilige en efficiënte processen. Als KAM Specialist speel jij een cruciale rol in het streven naar 'world class performance'.