Maak kennis met Tom Bressers

Tom Bressers

Hoi! Ik ben Tom, 33 jaar en corporate recruiter bij Filias. Dit maakt mij verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor onze klanten. Het leggen van de juiste verbanden is dan ook mijn kracht. Maar ik leid daarnaast met veel plezier nieuwe collega’s op binnen de organisatie. Plezier krijg ik ook van een biertje in de zon, of van (het kijken naar) voetbal. En ik houd van reizen en natuurlijk van pizza – maar zeg nou eens eerlijk: wie niet?

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 77
Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Exclusief voor onze klant BKB Precision zijn wij op zoek naar een ervaren Manager Productie. De Manager Productie die we zoeken heeft niet alleen oog voor processen en techniek, maar vooral voor de mensen die samen met hem of haar deze belofte realiseren.

Bij BKB Precision gaan ze verder dan kunststofbewerking; ze creëren producten met een innovatieve twist. Als pioniers in hoogwaardige kunststofbewerking binnen de maakindustrie, omarmen ze een breed scala aan materialen, waaronder high-performance kunststoffen, technische kunststoffen en schuimmaterialen. Ze zijn niet zomaar een bedrijf; ze zijn gepassioneerde specialisten, actief in diverse hightech-marktsegmenten zoals de semiconductor-industrie, medische industrie, defensie, lucht- en ruimtevaart, levensmiddelenindustrie en chemische industrie.

In de rol van Manager Productie geef je leiding aan een enthousiaste productieafdeling, bestaande uit ongeveer 40-45 teamleden. Je bent meer dan een manager - je bent een mentor die het team begeleidt en coacht om zich te ontwikkelen. Je vergroot de flexibiliteit, kennis en kunde op diverse gebieden van het productieproces. Jouw uitdaging ligt niet alleen in het operationele aspect maar ook in het vertalen van de langetermijnstrategie naar concrete doelstellingen. Dit omvat het optimaliseren van machinecapaciteit, het verbeteren van de concurrentiepositie en het stimuleren van een cultuur van duurzaamheid en verbetering in het werk.

Weert   |   Machinebouw   |   HBO

Vanuit Filias zijn wij op zoek naar een Tactisch Inkoper voor een vooraanstaande organisatie in de metaalindustrie. Deze organisatie, gespecialiseerd in verspaning, lassen, assembleren en logistieke dienstverlening, staat bekend om vakmanschap en technisch vermogen. Om hun team te versterken, zoeken ze een professional die excelleert op het gebied van inkoop.

Als Tactisch Inkoper speel je een cruciale rol binnen het inkoopproces, zowel op tactisch als operationeel niveau. Je streeft naar de juiste balans tussen inkoopprijs, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid, met als resultaat tevreden klanten en geoptimaliseerde voorraden.

Weert   |   Machinebouw   |   MBO

Bij een gerenommeerd bedrijf in de metaalbewerking zoeken we een gedreven Inkoper. Als Inkoper ben je verantwoordelijkom alle  materialen tegen de juiste prijzen, op het juiste moment, op de juiste plek met de juiste kwaliteit binnen te laten komen. Kwaliteit staat bij onze klant boven kwantiteit, een juiste relatie met de leveranciers op kunnen bouwen behoort dan ook tot een van de kerntaken.