Maak kennis met Wessel van Moorsel

Wessel van Moorsel

Hi, ik ben Wessel van Moorsel, 24 jaar oud en woonachtig in Geldrop. Ik bekleed de functie van accountmanager binnen het gezellige team van Filias. Ik ben graag onder de mensen en kan mezelf goed inleven in iemand anders, daarnaast vind ik afwisseling binnen mijn werk prettig. Ik pak graag dingen aan en houdt ervan om collega’s en andere te helpen waar dit nodig is. In mijn vrije tijd ben ik veel met voetbal bezig, daarnaast vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 14
Eindhoven / Helmond   |   Machinebouw   |   HBO

In dit Brabantse bedrijf worden innovatieve speciaalmachines en productieapparaten vervaardigd voor diverse sectoren zoals automotive, kunststof- en houtverwerking. Het bedrijf staat bekend om zijn praktische, resultaatgerichte oplossingen en intensieve samenwerking met klanten. Met een focus op innovatie en praktische toepasbaarheid werkt de engineeringafdeling continu aan nieuwe concepten. De projectmatige aanpak met gestructureerde procedures, korte communicatielijnen en flexibele, hoogwaardige maatwerkoplossingen zorgt voor snelle en efficiënte projectafhandeling.

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |  

Ben jij klaar om een sleutelrol te vervullen in het aantrekken van toptalent voor een vooraanstaand technisch bedrijf? Heb jij het talent en de vaardigheden om het perfecte team samen te stellen? Lees dan verder!

Nederweert   |   Overig   |   HBO

KumbaK richt zich op het leveren van gespecialiseerde technische expertise aan de wereldwijde amusementsindustrie. Ze hebben ervaring in het ontwerp, de engineering, de in-service ondersteuning en verbetering van achtbanen en andere attractiesystemen. Ze bieden een breed scala aan technische diensten, producten en ondersteuning aan pretparken en themaparken, evenals aan bedrijven die betrokken zijn bij de ontwikkeling en productie van nieuwe attracties.

Voor KumbaK is Filias exclusief op zoek naar een gedreven Projectmanager.