Maak kennis met Wessel van Moorsel

Wessel van Moorsel

Hi, ik ben Wessel van Moorsel, 24 jaar oud en woonachtig in Geldrop. Ik bekleed de functie van accountmanager binnen het gezellige team van Filias. Ik ben graag onder de mensen en kan mezelf goed inleven in iemand anders, daarnaast vind ik afwisseling binnen mijn werk prettig. Ik pak graag dingen aan en houdt ervan om collega’s en andere te helpen waar dit nodig is. In mijn vrije tijd ben ik veel met voetbal bezig, daarnaast vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 14
Regio 's-Hertogenbosch   |   Machinebouw   |  

Bij ons staat het individu centraal. Elke dag streven we ernaar het verschil te maken, niet alleen in sfeer en cultuur, maar vooral ook in technische innovatie.

Als Leidinggevend Monteur werk je samen met je collega's aan diverse projecten. Je bent constant bezig met afwisselend werk, wat het uitdagend houdt. Geen dag is hetzelfde, en je hebt de vrijheid om zelfstandig te werken en je eigen inzichten toe te passen. "Als Leidinggevend monteur ervaar ik ons bedrijf als toegankelijk voor iedereen."

De Kempen   |   Productiebedrijven   |  

Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft? Iemand die op de hoogte blijft van wat er speelt binnen de organisatie en kan anticiperen op de behoeften van je collega's in het productieproces? Dat komt goed uit, want op dit moment zijn we op zoek naar een supply chain coördinator die binnen onze organisatie op verschillende cruciale gebieden de controle kan behouden.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor een van onze hightech klanten zijn wij op zoek naar een getalenteerde leidinggevende voor het bedrijfsbureau die een cruciale rol zal spelen binnen de organisatie. Ben jij enthousiast over deze uitdagende positie? Lees dan verder voor meer details.