Maak kennis met Wessel van Moorsel

Wessel van Moorsel

Hi, ik ben Wessel van Moorsel, 24 jaar oud en woonachtig in Geldrop. Ik bekleed de functie van accountmanager binnen het gezellige team van Filias. Ik ben graag onder de mensen en kan mezelf goed inleven in iemand anders, daarnaast vind ik afwisseling binnen mijn werk prettig. Ik pak graag dingen aan en houdt ervan om collega’s en andere te helpen waar dit nodig is. In mijn vrije tijd ben ik veel met voetbal bezig, daarnaast vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 14
Eindhoven   |   High Tech   |  

Heb je een passie voor maakbaarheid, het maken van berekeningen en het leveren van topkwaliteit? Word dan lid van ons team als Sales Engineer. We hebben een geweldige werkplek voor jou beschikbaar!

Regio Eindhoven   |   High Tech   |  

Ben jij technisch en commercieel onderlegd en heb jij ervaring als Key Account Manager? Kun jij schakelen met grote spelers binnen de hightech industrie? Kun jij onderhandelen als geen ander? Dan daag ik jou uit mij hiervan te overtuigen middels een sollicitatiegesprek!

de Kempen   |   Productiebedrijven   |   MBO

Ben je in staat om een team te leiden, waarbij je individuele leden motiveert om hun beste prestaties te leveren? Weet je hoe je optimale omstandigheden kunt creëren, rekening houdend met onderaannemers en partners? Dat komt goed uit! We zijn namelijk op zoek naar een Productieleider om het team van onze klant te versterken en de dagelijkse leiding van onze productieafdeling op zich te nemen.