Contact

Filias


Emopad 37F
5663 PA Geldrop
T +31 (0)85 - 486 26 00
E info@filias.nl
KvK 60286547

Ons team

Sara Brouwers

Hallo, ik ben Sara. Verspaning en maakindustrie zijn mijn specialisaties binnen Filias. Daarnaast begeleid ik jobmarkten en het nieuwe ‘Baan zoekt Boer’-project. Klinkt interessant? Ik vertel je graag meer met een kopje koffie!

Benthe Mutsaerts

Hoi! Ik ben Benthe, een commercieel modemeisje dat in de technische branche is beland. Gelukkig maar, want bij Filias haal ik veel energie uit het verbinden van klant en kandidaat. Afspraken nakomen en kwaliteit leveren staan bij mij hoog in het vaandel. Vind jij dit ook belangrijk? Kom gerust eens langs!

Danny Koenen

Hi! Ik ben Danny. Na mijn studie in de communicatiewereld ben ik me gaan richten op werving & selectie. Je ziet me altijd met een lach op mijn gezicht en positiviteit is mijn belangrijkste drijfveer. Ik help je graag verder met het vinden van jouw droombaan, kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Jorn Smulders

Hoi, Jorn hier. Het afronden van mijn opleiding bracht me gelijk bij Filias, waar ik me met plezier heb gespecialiseerd in klantrelatiebeheer. Ook het werven van personeel voor verschillende klanten behoort tot mijn werkzaamheden. Kennismaken? Ik zie je snel!

Tom Bressers

Dag, ik ben Tom. Sinds 2018 ben ik in dienst van Filias, waar ik veel voldoening haal uit het vinden van de optimale match. Jouw wensen zijn mijn werk. Ik ontmoet je graag!

Astrid de Laat

Hi! Ik ben Astrid en een gelukkig lid van Team Filias. Spontaniteit en enthousiasme zijn mijn drijfveren, die ervoor zorgen dat ik jou het beste kan helpen. Alhoewel ik zelf geen koffie drink, voor jou staat het klaar!

Anouk Hermeling

Hoi, ik ben Anouk en trots lid van het Filias team.
Na enige tijd in house te hebben gezeten, wil ik me nu verder ontwikkelen als allround professional. Kan ik jou helpen bij het vinden van die baan die echt bij jou past? Dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie of thee.

Angelina den Otter

Hallo, mijn naam is Angelina en ik ben sinds 2013 trotse eigenaar van Filias. Met jarenlange commerciële ervaring en een focus op kwaliteit, weet ik op doelgerichte en empathische wijze in de behoeften van klant en kandidaat te voorzien. Volledig volgens het motto ‘wij geloven dat iedereen talent heeft!’

Back-office

Yvonne Manders

Hallo! Mijn naam is Yvonne. Na jaren in de bouw en metaal was ik toe aan een overstap naar werken met mensen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de detacheringsbranche, omdat hier dienstverlening en mensgericht contact bij elkaar komen. Met mijn interesse in mensen en mijn duidelijke boodschap kom ik goed tot mijn recht binnen Filias. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken. Hopelijk tot gauw!

Kiki Louwers

Hi! Ik ben Kiki. Werkzaam als Backoffice medewerker bij Filias. Ik ondersteun mijn collega’s van Sales. Betrokkenheid en aandacht zijn voor mij de kernpunten om het voor jou naar wens te maken. Ik hoop snel wat van je te horen!

Wil je weten wat Filias voor jou kan betekenen? Laat hieronder je vraag of opmerking achter. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.
*
*
*
*
*