Contact

Filias


Emopad 37F
5663 PA Geldrop
T +31 (0)85 - 486 26 00
E info@filias.nl
KvK 60286547

Ons team

Sara Brouwers

Hallo, ik ben Sara. Binnen Filias focus ik mij voornamelijk op de verspaning en maakindustrie. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de marketing en projecten waarbij ik out of the box mag denken en creatief bezig kan zijn. Nieuwsgierig? Ik vertel je graag meer met een kopje koffie!

Benthe Mutsaerts

Hoi! Ik ben Benthe, een commercieel modemeisje dat in de technische branche is beland. Gelukkig maar, want bij Filias haal ik veel energie uit het verbinden van klant en kandidaat. Afspraken nakomen en kwaliteit leveren staan bij mij hoog in het vaandel. Vind jij dit ook belangrijk? Kom gerust eens langs!

Danny Koenen

Hi! Ik ben Danny. Na mijn studie in de communicatiewereld ben ik me gaan richten op werving & selectie. Je ziet me altijd met een lach op mijn gezicht en positiviteit is mijn belangrijkste drijfveer. Ik help je graag verder met het vinden van jouw droombaan, kom gerust eens langs voor een kopje koffie!

Jorn Smulders

Hoi, Jorn hier. Het afronden van mijn opleiding bracht me gelijk bij Filias, waar ik me met plezier heb gespecialiseerd in klantrelatiebeheer. Ook het werven van personeel voor verschillende klanten behoort tot mijn werkzaamheden. Kennismaken? Ik zie je snel!

Tom Bressers

Dag, ik ben Tom. Sinds 2018 ben ik in dienst van Filias, waar ik veel voldoening haal uit het vinden van de optimale match. Jouw wensen zijn mijn werk. Ik ontmoet je graag!

Anouk Hermeling

Hoi, ik ben Anouk en trots lid van het Filias team.
Na enige tijd in house te hebben gezeten, wil ik me nu verder ontwikkelen als allround professional. Kan ik jou helpen bij het vinden van die baan die echt bij jou past? Dan nodig ik je graag uit voor een kopje koffie of thee.

Yannick Vunge

Dag, ik ben Yannick. Een enthousiaste sportieveling met de functie accountmanager binnen Team Filias. Uw wensen en behoeften staan bij mij centraal en ik help u graag bij het vinden van uw droombaan. Hopelijk tot snel!

Rick Brekelmans

Hi! ik ben Rick. Na een tijdje in de retail te hebben gezeten vervul ik nu de functie van accountmanager bij Filias. Ik haal energie uit het helpen van mensen en dat is precies wat wij bij Filias doen! Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een nieuwe baan, neem dan gerust contact op!

Angelina den Otter

Hallo, mijn naam is Angelina en ik ben sinds 2013 trotse eigenaar van Filias. Met jarenlange commerciële ervaring en een focus op kwaliteit, weet ik op doelgerichte en empathische wijze in de behoeften van klant en kandidaat te voorzien. Volledig volgens het motto ‘wij geloven dat iedereen talent heeft!’

Vera van Stipdonk

Hi!, mijn naam is Vera. Naast mijn studie bedrijfskunde ben ik werkzaam bij Filias. Met veel enthousiasme ondersteun ik Saar in marketing en projecten. Hierin kan ik mijn creativiteit en ideeën kwijt.
Ik hoor graag van je. Hopelijk tot snel!

Dennie Verest

Hallo, Ik ben Dennie Verest. Ik volg de opleiding Human Resources en tijdens mijn afstudeerstage kom ik het Filias team versterken. Ik zal het recruitment proces gaan ondersteunen waarbij er gedacht kan worden aan het werven, selecteren, inwerken, belonen, beoordelen en het opleiden van personeel. Ik hoor graag van je. Hopelijk tot snel!

Yvonne Manders

Hallo! Mijn naam is Yvonne. Na jaren in de bouw en metaal was ik toe aan een overstap naar werken met mensen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de detacheringsbranche, omdat hier dienstverlening en mensgericht contact bij elkaar komen. Met mijn interesse in mensen en mijn duidelijke boodschap kom ik goed tot mijn recht binnen Filias. Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken. Hopelijk tot gauw!

Kiki Louwers

Hi! Ik ben Kiki. Werkzaam als Backoffice medewerker bij Filias. Ik ondersteun mijn collega’s van Sales. Betrokkenheid en aandacht zijn voor mij de kernpunten om het voor jou naar wens te maken. Ik hoop snel wat van je te horen!

Wil je weten wat Filias voor jou kan betekenen? Laat hieronder je vraag of opmerking achter. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.
*
*
*
*
*
*