Contact

Locatie Geldrop


Emopad 37F
5663PA Geldrop
T +31 (0)85 - 486 26 00
E info@filias.nl
KvK 60286547

Locatie Rijen

Aeroparc
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
T +31 (0)85 - 486 26 00
E info@filias.nl
KvK 66951852

Ons team

Sara Brouwers

Hi, ik ben Sara, leuk dat je even op onze website kijkt. Binnen Filias ben ik voornamelijk gespecialiseerd in de verspaning en maakindustrie. Daarnaast begeleid ik ook jobmarkten en het nieuwe Baan zoekt Boer project. Kom je snel langs voor een kop koffie?

Benthe Mutsaerts

Hoi, ik ben Benthe, een commercieel mode meisje dat terecht is gekomen in de technische branche. Het verbinden van klant en kandidaat geeft mij enorm veel energie. Afspraken nakomen en kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel. De koffie staat klaar, tot snel!

Bob Klaassen

Hoi, ik ben Bob en ben na het afronden van mijn studie Sport, Gezondheid & Management begonnen met werken bij Filias. Als accountmanager heb ik me door de jaren kunnen ontwikkelen in de arbeidsbemiddeling. Mijn focus is om professionals te helpen met hun ambities, interesses en doelen om zodoende samen een passende uitdaging te vinden.

Jorn Smulders

Hi, ik ben Jorn, leuk dat je een kijkje neemt op de Filias website. Na mijn studie ben ik direct bij Filias gestart waar ik me door de jaren heen heb gespecialiseerd in klant- relatiebeheer en het werven van personeel voor verschillende klanten. Hopelijk tot snel!

Rens Geerts

Hoi, mijn naam is Rens en leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Na mijn studie commerciële economie ben ik in 2021 gestart bij Filias als Accountmanager. Het is mijn doelstelling om zoveel mogelijk kandidaten en klanten op een passende manier te verbinden. Mocht je hier vragen of interesses over hebben, dan staat de koffie altijd klaar!

Tom Bressers

Hi, ik ben Tom en sinds eind 2018 ben ik werkzaam bij Filias. Mijn energie haal ik uit het vinden van de optimale match voor jou. Hopelijk drinken wij snel een kop koffie om jouw wensen en ambities verder te bespreken!

Angelina den Otter

Mijn naam is Angelina en ik ben sinds 2013 trotse eigenaar van Filias. Met jarenlange commerciële ervaring en een focus op kwaliteit, weet ik op doelgerichte en empathische wijze in de behoeften van klant en kandidaat te voorzien. Volledig volgens het motto ‘wij geloven dat iedereen talent heeft!’

Back-office

Giulia van Dijck

Ik ben Giulia. Met mijn klachtgerichte instelling en gastvrijheid probeer ik iedereen een warm welkom te geven. Hospitality is mij niet aangeleerd, het zit in mijn bloed! Ik haal veel voldoening uit mijn allround functie binnen onze mensgerichte organisatie. Als Office Manager zorg ik ervoor dat alle werkzaamheden op kantoor efficiënt en soepel verlopen.

Yvonne Manders

Na jaren in de bouw en metaal, was ik toe aan een overstap naar werken met mensen. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de detacheringsbranche, omdat hier dienstverlening en contact met mensen bij elkaar komen. Met mijn interesse in mensen en mijn duidelijke boodschap kom ik goed tot mijn recht binnen Filias.

Wil je weten wat Filias voor jou kan betekenen? Laat hieronder je vraag of opmerking achter. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.
*
*
*
*
*