Contact

Filias


Emopad 37F
5663 PA Geldrop
T +31 (0)85 - 486 26 00
E info@filias.nl
KvK 60286547

Ons team

Sara Brouwers

Hoi! Ik ben Sara, 28 jaar. Binnen Filias werk ik als account- en marketingmanager met als focus de metaalbewerking. Mijn kracht in deze functie ligt vooral in het motiveren van mensen en het denken in kansen. Mensen om me heen maken me blij, net als zon, zee én een kop koffie in de ochtend. Maar ook houd ik van boksen, hardlopen, paardrijden en feestjes.

Benthe Mutsaerts

Ha! Mijn naam is Benthe, 27 jaar oud. Ik werk voor Filias als Sales Manager, en houd me dus bezig met ons relatiebeheer. Dit betekent het uitbouwen van nieuwe en bestaande klanten van Filias. Deze functie vraagt om creatief en out-of-the-box denken om tot de beste oplossingen te komen. Een perfecte functie voor mij, want ik word blij van het meedenken over uitdagende commerciële vraagstukken en het snel doorhakken van knopen. Overigens word ik ook blij van shoppen en uit eten gaan. Dat laatste resulteert voor mij regelmatig in lamskotelet. Maar voor een frikandel speciaal mag je me ook wakker maken!

Danny Koenen

Aangenaam! Ik ben Danny, 31 jaar. Voor Filias richt ik me voornamelijk op de vakmannen binnen de metaalbewerking. Ik help graag mensen aan een nieuwe baan met mijn hoge dosis energie en positiviteit. Zo houd ik ons team vrolijk én vind ik de juiste match tussen klant en kandidaat! Die positieve houding komt ook terug in mijn vrije tijd, waar ik plezier beleef door sporten, Formule 1-races en een lekker speciaal biertje. Proost!

Dirk Tijssen

Hoi, ik ben Dirk Tijssen, 36 jaar en binnen Filias verantwoordelijk voor de vaklieden binnen de metaalbewerking. Blij word ik van live muziek (blues/jazz/rock 'n roll), van uit eten gaan en van motorrijden. Verder heb ik een paar jaar geleden Urban Exploring ontdekt en al best wat gave plekken ('s nachts) bezocht. Je kunt me 's nachts wakker maken voor een vallende sterrenregen en de NHL-playoffs. Mijn kracht ligt in mijn enthousiasme, je kunt me altijd bellen voor vragen of ideeën!

Jorn Smulders

Hallo, ik ben Jorn. Ik ben 32 jaar en werkzaam als manager operations bij Filias. Mijn objectieve benadering van situaties en het team is belangrijk in die functie. Maar mijn werkgeluk is pas echt compleet als iedereen met plezier naar het werk komt. Naast werken vind ik het leuk om PSV te bezoeken, uit eten te gaan en veel tijd door te brengen met vrienden en familie.

Tom Bressers

Hoi! Ik ben Tom, 32 jaar en corporate recruiter bij Filias. Dit maakt mij verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor onze klanten. Het leggen van de juiste verbanden is dan ook mijn kracht. Maar ik leid daarnaast met veel plezier nieuwe collega’s op binnen de organisatie. Plezier krijg ik ook van een biertje in de zon, of van (het kijken naar) voetbal. En ik houd van reizen en natuurlijk van pizza – maar zeg nou eens eerlijk: wie niet?

Anouk Hermeling

Ha, ik ben Anouk. Ik ben 27 jaar en werk als accountmanager bij Filias. In die rol help ik graag met de juiste match maken tussen klant en kandidaat voor de langere termijn. Dit doe ik door goed te luisteren en de tijd te nemen om iemand echt te helpen. Om die mensen vervolgens te zien groeien, dat maakt mij blij. Blij word ik ook van hockeyen en borrelen in de stad - en natuurlijk wanneer mijn lieftallige collega’s karaoke gaan zingen bij een bemiddeling!

Yannick Vunge

Hallo! Mijn naam is Yannick, ik ben 23 jaar en accountmanager bij Filias. De ideale functie, want ik krijg energie van mensen helpen. Ik heb een grote sociale batterij, ben geduldig en presteer goed onder druk. Scoren doe ik niet alleen op mijn werk, maar ook bij de lokale voetbalvereniging. En je kunt me ’s nachts altijd wakker maken voor gebakken garnalen, heerlijk!

Rick Brekelmans

Hoi, ik ben Rick. Ik ben 23 jaar en houd me binnen Filias met name bezig met de kantoorfuncties. Mijn sociale vaardigheden en vermogen om het hoofd koel te kunnen houden, komen goed van pas in deze rol voor de organisatie. Ik word er blij van om mensen te kunnen helpen. Of van leuke dingen doen mét leuke mensen, zoals met vrienden naar PSV gaan. Voor een leuke reis naar het buitenland ben ik ook altijd in!

Angelina den Otter

Hallo! Ik ben Angelina. Ik word bijna 57 en ben de oprichter van Filias. Mijn rol voor de organisatie is die van verbinder. Ik draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel binnen als buiten Filias en luister goed naar de klantwens. Ik zie altijd kansen en ben positief – ook tijdens tegenslagen. Ik heb graag contact met anderen, en niet alleen onder werktijd. Gezellig samen zijn met familie en vrienden in en rondom het huis vind ik heerlijk, evenals de zaterdagmorgen met een kop koffie in de tuinkamer (kijkend naar een duikende ijsvogel)!

Yvonne Manders

Dag, ik ben Yvonne. 52 jaar en controller bij Filias. Ik houd me onder meer bezig met het inrichten van de bedrijfsadministratie, de verloning en de financiële rapportage. Mijn flexibiliteit en rust komen goed van pas in deze functie. Het zoeken van creatieve oplossingen, het contact met mensen en een positieve instelling geven mij werkgeluk. Naast mijn werk houd ik van pilates, wandelen, fietsen en koken. En van Andrea Bocelli!

Kiki Louwers

Hoi, mijn naam is Kiki. Ik ben 28 jaar oud en werk bij Filias als backoffice medewerker. Ik ondersteun mijn collega’s als overtuigend analist en door een luisterend oor te bieden. Van vrolijke collega’s word ik ook vrolijk! Naast mijn werk doe ik aan ‘urbexen’ (Urban Exploring): ik bezoek verlaten plekken en maak hier gave foto’s van. Die hoop ik trouwens ook ooit te maken van het Noorderlicht!

Wil je weten wat Filias voor jou kan betekenen? Laat hieronder je vraag of opmerking achter. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.
*
*
*
*
*
*