Maak kennis met Jorn Smulders

Jorn Smulders

Hallo, ik ben Jorn. Ik ben 33 jaar en werkzaam als manager operations bij Filias. Mijn objectieve benadering van situaties en het team is belangrijk in die functie. Maar mijn werkgeluk is pas echt compleet als iedereen met plezier naar het werk komt. Naast werken vind ik het leuk om PSV te bezoeken, uit eten te gaan en veel tijd door te brengen met vrienden en familie.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 3
Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien. Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en tenslotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Geldrop   |   Interne vacatures   |   MBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien, Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en ten slotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Eindhoven   |   Overig   |   MBO

Als Receptionist(e)/Gastvrouw ben jij het eerste aanspreekpunt van klanten. Dat kan fysiek zijn maar ook telefonisch. Je bent het gezicht van de organisatie en het visitekaartje van het bedrijf. Je verwelkomt klanten, beantwoordt hun vragen en verwijst ze vriendelijk en correct door naar de juiste collega. Kortom je bent een spin in het web.