Maak kennis met Tom Bressers

Tom Bressers

Hoi! Ik ben Tom, 33 jaar en corporate recruiter bij Filias. Dit maakt mij verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor onze klanten. Het leggen van de juiste verbanden is dan ook mijn kracht. Maar ik leid daarnaast met veel plezier nieuwe collega’s op binnen de organisatie. Plezier krijg ik ook van een biertje in de zon, of van (het kijken naar) voetbal. En ik houd van reizen en natuurlijk van pizza – maar zeg nou eens eerlijk: wie niet?

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 63
Eindhoven   |   Overig   |   HBO

Ben jij een ervaren E-Commerce Manager en heb je (internationale) werkervaring met o.a. Amazon en Shopify? Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière en kom je graag terecht bij een vooraanstaand bedrijf in technologisch geavanceerde doseersystemen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren!

Onze partner speelt een cruciale rol in de markt. Dit bedrijf biedt de oplossing door hun innovatieve technologieën te gebruiken als basis voor nieuwe oplossingen voor verschillende producten. Ze bieden klanten wereldwijd een complete oplossing door hun befaamde R&D-activiteiten te combineren met hoogwaardige massaproductie en klantenservice. Bovendien hebben ze in de afgelopen jaren met succes een direct-naar-consumentenkanaal ontwikkeld, waarmee ze hun innovatieve doseerapparaten via e-commercekanalen aan individuele consumenten kunnen verkopen.

Omgeving Weert   |   Machinebouw   |   HBO

Als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de internationale verkoop van rupsonderstellen, al dan niet voorzien van een powerpack, die je samen met klanten volledig op maat en naar hun wensen samenstelt. Je bedient zowel bestaande klanten als dat je actief op zoek gaat naar nieuwe klanten. In nauw overleg met de klant stel je een optimaal concept samen voor hun rupsmobiele oplossing.

Eindhoven   |   High Tech   |  

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Quality Control Engineer die ervaring heeft binnen een hightech omgeving. Hier ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van producten en het voldoen aan de overeengekomen kwaliteitseisen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van activiteiten om de productkwaliteit te borgen en te verbeteren.