Maak kennis met Tom van Poppel

Tom van Poppel

Hoi, mijn naam is Tom en ik ben 39 jaar.

Na 13 jaar ben ik zakelijk herenigd met Angelina en ben ik werkzaam in de functie van Sales Manager bij Filias. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het beheer en uitbouwen van nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk om de accountmanagers verder te ontwikkelen op het gebied van het totale salestraject. Hierin vind ik werkplezier en samenwerking belangrijk en dat iedereen met enthousiasme het beste in zichzelf naar boven weet te halen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar PSV met vrienden en geniet ik van leuke dingen doen met mijn gezin.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 4
Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze klantrelatie Vitalfluid zijn we exclusief op zoek naar een Lead Projects and Continuous Improvement Engineer.

Vitalfluid is wereldleider in de ontwikkeling van toepassingen voor Plasma Activated Water (PAW), wat een duurzaam alternatief biedt voor chemische pesticiden en meststoffen. Hier werken ze samen et toonaangevende kwekers van kassen, waarbij plasmasystemen 24/7 draaien op meerdere locaties in de VS, Europa en Afrika. Vitalfluid PAW speelt daarmee een cruciale rol in een toekomstbestendig duurzaam voedselproductiesysteem. De plasmasystemen die ze vanuit Vitalfluid ontwikkelen stellen boeren in staat om VItalfluid PAW ter plaatse te produceren en direct te integreren in bestaande kas- en boomgaardinfrastructuur. 

Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien. Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en tenslotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Geldrop   |   Interne vacatures   |   MBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien, Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en ten slotte iemand die een aanvulling is op ons topteam.