Maak kennis met Tom van Poppel

Tom van Poppel

Hoi, mijn naam is Tom en ik ben 39 jaar.

Na 13 jaar ben ik zakelijk herenigd met Angelina en ben ik werkzaam in de functie van salesmanager bij Filias. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het beheer en uitbouwen van nieuwe en bestaande klanten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk om de accountmanagers verder te ontwikkelen op het gebied van het totale salestraject. Hierin vind ik werkplezier en samenwerking belangrijk en dat iedereen met enthousiasme het beste in zichzelf naar boven weet te halen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar PSV met vrienden en geniet ik van leuke dingen doen met mijn gezin.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 3
Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien. Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en tenslotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Geldrop   |   Interne vacatures   |   MBO

TALENT GEZOCHT!

Wij zijn op zoek naar een collega. En niet zomaar een! We zoeken een mensenmens met een saleshart, iemand die als geen ander verder kijkt dan het CV en mogelijkheden ziet die andere niet zien, Iemand die het verlengstuk is van onze klanten en als een partner gezien wordt en ten slotte iemand die een aanvulling is op ons topteam. 

 

Regio Valkenswaard   |   Machinebouw   |   MBO

Ben jij de software engineer met brede interesse binnen de machine-, productie- en high tech omgeving. Vindt jij het interessant om met een uniek product te werken. Ben jij de verborgen "diamant" die onze klantrelatie zoekt? Reageer dan nu direct op deze unieke kans!