Maak kennis met Wessel van Moorsel

Wessel van Moorsel

Hi, ik ben Wessel van Moorsel, 24 jaar oud en woonachtig in Geldrop. Ik bekleed de functie van accountmanager binnen het gezellige team van Filias. Ik ben graag onder de mensen en kan mezelf goed inleven in iemand anders, daarnaast vind ik afwisseling binnen mijn werk prettig. Ik pak graag dingen aan en houdt ervan om collega’s en andere te helpen waar dit nodig is. In mijn vrije tijd ben ik veel met voetbal bezig, daarnaast vind ik het leuk om met vrienden op pad te gaan.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 13
Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Dit toonaangevende technische dienstverlenende bedrijf richt zich op het ontwerpen, realiseren en onderhouden van slimme en duurzame oplossingen voor gebouwen, infrastructuur en industrie. Met expertise in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT worden innovatieve oplossingen geboden die bedrijfsprocessen optimaliseren en installaties verduurzamen. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan centraal in de dienstverlening.

Eindhoven   |   Machinebouw   |  

Voor een van onze klanten zoeken wij een salarisadministrateur om het HR-team in Eindhoven te versterken. Samen bouwen zij aan sterke klantrelaties door hun gedeelde passie voor technologie.

In deze rol ben je (mede)verantwoordelijk voor de salarisadministratie in brede zin. Je werkt nauw samen met collega salarisadministrateurs en HR officers en rapporteert aan de Compensation & Benefits Manager.

Eindhoven / Helmond   |   Machinebouw   |   HBO

In dit Brabantse bedrijf worden innovatieve speciaalmachines en productieapparaten vervaardigd voor diverse sectoren zoals automotive, kunststof- en houtverwerking. Het bedrijf staat bekend om zijn praktische, resultaatgerichte oplossingen en intensieve samenwerking met klanten. Met een focus op innovatie en praktische toepasbaarheid werkt de engineeringafdeling continu aan nieuwe concepten. De projectmatige aanpak met gestructureerde procedures, korte communicatielijnen en flexibele, hoogwaardige maatwerkoplossingen zorgt voor snelle en efficiënte projectafhandeling.