Maak kennis met Angelina den Otter

Angelina den Otter

Hallo! Ik ben Angelina. Ik word bijna 57 en ben de oprichter van Filias. Mijn rol voor de organisatie is die van verbinder. Ik draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel binnen als buiten Filias en luister goed naar de klantwens. Ik zie altijd kansen en ben positief – ook tijdens tegenslagen. Ik heb graag contact met anderen, en niet alleen onder werktijd. Gezellig samen zijn met familie en vrienden in en rondom het huis vind ik heerlijk, evenals de zaterdagmorgen met een kop koffie in de tuinkamer (kijkend naar een duikende ijsvogel)!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 24
Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

We zijn op zoek naar een proactieve en hands-on Service Engineer met een diepgaande passie voor nano-precisie high-tech systemen en NanoFabrication. Deze rol is primair gebaseerd op een kantoor in de regio Eindhoven en biedt een toegewijde werkplek, samen met de flexibiliteit van opties voor thuiswerken om een evenwichtige werk-privébalans te waarborgen.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

We are seeking a proactive and hands-on Service Engineer with a deep passion for nano-precision high tech systems and NanoFabrication. This role is primarily based in an Eindhoven region based office, offering a dedicated workspace along with the flexibility of remote work options to ensure a balanced work-life approach.

Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Als Field Service Engineer bij onze opdrachtgever, een vooraanstaande speler in de hightech industrie, zul je verantwoordelijk zijn voor het leveren van technische ondersteuning en het uitvoeren van service-interventies bij klanten over de hele wereld. Je zult betrokken zijn bij de installatie, het onderhoud en de reparatie van geavanceerde hightech systemen, waarbij je de hoogste kwaliteitsnormen nastreeft.