Maak kennis met Angelina den Otter

Angelina den Otter

Hallo! Ik ben Angelina. Ik word bijna 57 en ben de oprichter van Filias. Mijn rol voor de organisatie is die van verbinder. Ik draag bij aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel binnen als buiten Filias en luister goed naar de klantwens. Ik zie altijd kansen en ben positief – ook tijdens tegenslagen. Ik heb graag contact met anderen, en niet alleen onder werktijd. Gezellig samen zijn met familie en vrienden in en rondom het huis vind ik heerlijk, evenals de zaterdagmorgen met een kop koffie in de tuinkamer (kijkend naar een duikende ijsvogel)!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 24
Geldrop   |   Overig   |   MBO

Als Medewerker Contractbeheer speel je een cruciale rol in de interne organisatie van onze opdrachtgever. Je bent een waardevolle schakel in een hecht team, dat verantwoordelijk is voor het verwerken van lease-aanvragen. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Interesse? Lees dan snel verder!

Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en krijg je energie van verschillende logistieke en administratieve werkzaamheden, reageer dan snel! 

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Ben jij de Financieel Administratief medewerker opzoek naar een baan met veel afwisseling, dynamiek en uitdagingen? Je bent verantwoordelijk voor het koppelen van inkooporders en het voorbereiden van het betalingsproces. Je hebt de drive om elke deadline te halen en bent accuraat in je werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor het in boeken en verwerken van inkoopfacturen en je werkt nauw samen met de inkoopafdeling.