Maak kennis met Anouk Hermeling

Anouk Hermeling

Ha, ik ben Anouk. Ik ben 28 jaar en werk als accountmanager bij Filias. In die rol help ik graag met de juiste match maken tussen klant en kandidaat voor de langere termijn. Dit doe ik door goed te luisteren en de tijd te nemen om iemand echt te helpen. Om die mensen vervolgens te zien groeien, dat maakt mij blij. Blij word ik ook van hockeyen en borrelen in de stad - en natuurlijk wanneer mijn lieftallige collega’s karaoke gaan zingen bij een bemiddeling!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 38
Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Onze opdrachtgever ontwikkelt en assembleert (hightech) machines voor klanten wereldwijd. Hiervoor zijn zij op zoek naar een Allround Monteur.

Dus heb jij technisch inzicht, weet jij van aanpakken en sta jij ervoor open om ook te reizen naar het buitenland? Vind je het leuk om van A tot Z verantwoordelijk te zijn voor het bouwen van hightech machines? Solliciteer dan nu op onderstaande vacature.

Nuenen   |   Machinebouw   |   MBO

Ben jij communicatief vaardig en krijg je energie van het beoordelen van constructies? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een hightech klant in omgeving Eindhoven zijn wij op zoek naar een Technisch Inspecteur voor het succesvol opzetten van producten in de markt. Heb jij enkele jaren werkervaring in een soort gelijke functie en ambieer je een nieuwe uitdaging waarin je je volop kan blijven ontwikkelen? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie of thee.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Voor een klant van ons in de precisiewereld zijn wij op zoek naar een monteur voor prototypetesten in een cleanroomomgeving, gespecialiseerd in de assemblage van diverse complexe hightech modules. Ben jij een veelzijdige vakman met technische vaardigheden op het gebied van montage en een sterke focus op kwaliteit? Dan kan deze vacature interessant voor jou zijn.