Maak kennis met Anouk Hermeling

Anouk Hermeling

Ha, ik ben Anouk. Ik ben 28 jaar en werk als accountmanager bij Filias. In die rol help ik graag met de juiste match maken tussen klant en kandidaat voor de langere termijn. Dit doe ik door goed te luisteren en de tijd te nemen om iemand echt te helpen. Om die mensen vervolgens te zien groeien, dat maakt mij blij. Blij word ik ook van hockeyen en borrelen in de stad - en natuurlijk wanneer mijn lieftallige collega’s karaoke gaan zingen bij een bemiddeling!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 38
Nuenen   |   High Tech   |   HBO

Techniek is echt jouw passie: je hebt een voorkeur voor apparaten- en machinebouw. Vanaf het allereerste idee tot de uiteindelijke realisatie, combineer je je technische inzicht met creativiteit om innovatieve ontwerpen te maken voor klanten in de High Tech industrie. Samen met je collega's in het Engineering team vind je oplossingen nog voordat de uitdaging zich aandient. Klinkt dit als een goede match voor jou? Dan is de rol van Electrical Engineer wellicht perfect voor jou!

Regio Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor het Quality team van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren Supplier Quality Engineer. In deze rol werk je nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat de producten met de gewenste kwaliteit worden geleverd. Je draagt bij aan een beter productieproces en zorgt ervoor dat we op tijd aan onze klanten kunnen leveren met de verwachte kwaliteit.

Helmond   |   Machinebouw   |   MBO

Ben jij een gedreven professional met een passie voor productieprocessen en het aansturen van een team? Heb je ervaring in het leiden van productiemedewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Teamleider Productie ben je de spil in het productieteam en heb je de unieke kans om een frisse blik te werpen in deze afdeling.