Maak kennis met Anouk Hermeling

Anouk Hermeling

Ha, ik ben Anouk. Ik ben 28 jaar en werk als accountmanager bij Filias. In die rol help ik graag met de juiste match maken tussen klant en kandidaat voor de langere termijn. Dit doe ik door goed te luisteren en de tijd te nemen om iemand echt te helpen. Om die mensen vervolgens te zien groeien, dat maakt mij blij. Blij word ik ook van hockeyen en borrelen in de stad - en natuurlijk wanneer mijn lieftallige collega’s karaoke gaan zingen bij een bemiddeling!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 38
Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Meettechnicus. Vind jij het leuk om met moderne meetmiddelen te werken en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit de functie voor jou! 

Regio Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   HBO

Voor het Quality team van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren Design/NPI Quality Engineer. Als jij ervaring hebt binnen een technische productieomgeving en bekend bent met kwaliteitseisen en specificaties, dan willen we graag met je kennismaken. Onze opdrachtgever biedt een dynamische en laagdrempelige werkomgeving met een sterke focus op kwaliteit en een open cultuur waar werkplezier en de mens centraal staan.

Regio Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren Manufacturing Engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van het productieproces om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren en tevreden klanten te waarborgen. Je zult nauw samenwerken met collega's op de productieafdeling en je krijgt de kans om onze producten en processen grondig te leren kennen.