Maak kennis met Anouk Hermeling

Anouk Hermeling

Ha, ik ben Anouk. Ik ben 28 jaar en werk als accountmanager bij Filias. In die rol help ik graag met de juiste match maken tussen klant en kandidaat voor de langere termijn. Dit doe ik door goed te luisteren en de tijd te nemen om iemand echt te helpen. Om die mensen vervolgens te zien groeien, dat maakt mij blij. Blij word ik ook van hockeyen en borrelen in de stad - en natuurlijk wanneer mijn lieftallige collega’s karaoke gaan zingen bij een bemiddeling!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 38
Regio 's-Hertogenbosch   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider. Ben jij een zelfstandige Werkvoorbereider/Calculator die graag de spil vormt tussen verkoop, inkoop en productie? Wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor het bepalen van de juiste kostprijs en productiewijze? Ben je gepassioneerd door techniek, scherpzinnig en houd je van afwisseling? Reageer dan snel!

Nuenen   |   Machinebouw   |   MBO

Ben jij een geboren techneut met sterke leiderschapskwaliteiten? Weet jij als geen ander hoe je risico's moet inschatten en ben je een ware meester in het bedenken van creatieve oplossingen? Samen met jouw team ga je de uitdaging aan om scherpe doelen te behalen. Je weet anderen te inspireren en overtuigt hen van jouw visie, zonder te verzanden in details. Pas wanneer iedereen tevreden is, beschouw jij het project als voltooid en vier je samen met jouw team het succes. Klinkt dit als jouw droombaan? Dan ben jij degene die we zoeken als Technische Projectleider voor onze gewaardeerde opdrachtgever!

 

Regio Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze relatie binnen de hightech machinebouw zijn wij ter uitbereiding op zoek naar Cleanroom Monteurs. Vind jij het leuk om te werken in een bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van chips, het bestrijden van ziekten of het onderzoeken van het heelal? Lees dan snel verder en solliciteer!