Maak kennis met Danny Koenen

Danny Koenen

Aangenaam! Ik ben Danny, 32 jaar. Voor Filias richt ik me voornamelijk op de vakmannen binnen de metaalbewerking. Ik help graag mensen aan een nieuwe baan met mijn hoge dosis energie en positiviteit. Zo houd ik ons team vrolijk én vind ik de juiste match tussen klant en kandidaat! Die positieve houding komt ook terug in mijn vrije tijd, waar ik plezier beleef door sporten, Formule 1-races en een lekker speciaal biertje. Proost!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 34
Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Voor onze opdrachtgever in de regio van Eindhoven zijn we op zoek naar een CNC-frezer/programmeur die het gehele proces CNC-freesproces van A tot Z zelfstandig kan oppakken. Je begint met het extern programmeren van producten en gaat deze vervolgens zelf CNC-frezen op een 3 of 4-assige freesmachine. Lijkt het je interessant om deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan snel!

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze opdrachtgever in de regio Eindhoven zijn we op zoek naar een Gereedschapsinsteller met affiniteit binnen de hightech industrie.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitgeven en ontvangen van gereedschappen en kettingen ten behoeve van de productie. Bovendien zorg je voor het beheer en onderhoud van de aanwezige gereedschappen en spanmiddelen in het Tool Service Center.

Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Medewerker Front Office. Als Front Office Medewerker vervul je de rol van het initiële contactpunt binnen de organisatie. Je verwelkomt klanten en bezoekers en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Ben jij een vriendelijke en enthousiaste receptionist(e) met sterke communicatieve capaciteiten? Dan zijn we op zoek naar jou!