Maak kennis met Danny Koenen

Danny Koenen

Aangenaam! Ik ben Danny, 32 jaar. Voor Filias richt ik me voornamelijk op de vakmannen binnen de metaalbewerking. Ik help graag mensen aan een nieuwe baan met mijn hoge dosis energie en positiviteit. Zo houd ik ons team vrolijk én vind ik de juiste match tussen klant en kandidaat! Die positieve houding komt ook terug in mijn vrije tijd, waar ik plezier beleef door sporten, Formule 1-races en een lekker speciaal biertje. Proost!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 35
Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Als CAM Engineer ben je de sleutel tot het omzetten van ontwerpen in realiteit. Met jouw expertise in Computer-Aided Manufacturing (CAM) vertaal je complexe concepten naar machinewerkelijkheid. Je optimaliseert productieprocessen en garandeert efficiëntie en precisie. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van de toekomst van geavanceerde productie en technologie.

Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Ben jij een ervaren vakman/vakvrouw met passie voor precisie en verspaningstechniek? Of zie jij het als een uitdaging om opgeleid te worden tot Zinkvonker? Zoek niet verder! We zijn op zoek naar een (junior) Zinkvonker die ons team kan versterken.

In deze rol zul je je vaardigheden inzetten om complexe onderdelen met uiterste precisie te produceren. Je zult werken met geavanceerde machines en gereedschappen, en je technische expertise gebruiken om de hoogste normen van kwaliteit te handhaven.

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   MBO

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional met een passie voor techniek? Heb je ervaring in een high-tech omgeving en ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse verspanende werkzaamheden met (CNC) freesmachines op de High Speed Milling afdeling. Verder controleer je of voorafgaande bewerkingen en je eigen bewerkingen volgens de voorschriften zijn uitgevoerd. Een flexibele instelling, meedenken en meewerken binnen de gehele afdeling zorgt ervoor dat je een wezenlijke bijdrage levert aan het succes van onze klant.