Maak kennis met Danny Koenen

Danny Koenen

Aangenaam! Ik ben Danny, 32 jaar. Voor Filias richt ik me voornamelijk op de vakmannen binnen de metaalbewerking. Ik help graag mensen aan een nieuwe baan met mijn hoge dosis energie en positiviteit. Zo houd ik ons team vrolijk én vind ik de juiste match tussen klant en kandidaat! Die positieve houding komt ook terug in mijn vrije tijd, waar ik plezier beleef door sporten, Formule 1-races en een lekker speciaal biertje. Proost!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 35
Son en Breugel   |   Productiebedrijven   |   MBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Hoofd Technische Dienst die het leuk vind om in een modern machinepark te werken waar veel processen geautomatiseerd en innovatief zijn. 

Eindhoven   |   Productiebedrijven   |   HBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een enthousiaste, praktisch ingestelde Quality Engineer. Je gaat ervoor zorgen dat het kwaliteitsbeleid op dagelijkse basis wordt nageleefd en in lijn is met de doelstellingen van de organisatie. Lijkt jou dit interessant? Lees dan snel verder!

Regio Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Voor onze opdrachtgever in de Elektrotechniek zijn wij opzoek naar een Proto-Monteur. Heb je een solide technische kennis op het gebied van elektrotechniek en ben je gepassioneerd over het samenstellen van elektronische producten? In deze rol zul je werken in een dynamische productieomgeving waar je samenwerkt met diverse internationale high-tech klanten. Ook krijg je de kans om mee te denken over nieuwe producten. Interesse? Lees snel verder!