Maak kennis met Danny Koenen

Danny Koenen

Aangenaam! Ik ben Danny, 32 jaar. Voor Filias richt ik me voornamelijk op de vakmannen binnen de metaalbewerking. Ik help graag mensen aan een nieuwe baan met mijn hoge dosis energie en positiviteit. Zo houd ik ons team vrolijk én vind ik de juiste match tussen klant en kandidaat! Die positieve houding komt ook terug in mijn vrije tijd, waar ik plezier beleef door sporten, Formule 1-races en een lekker speciaal biertje. Proost!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 35
Regio Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Voor onze opdrachtgever Vitalfluid zijn wij exclusief op zoek naar een Service Engineer.

 

Wil jij de wereldverder verkennen en tevens ook een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is de rol van Serive Engineer bij Vitalfluid iets voor jou! 

Je installeert nieuwe machines op klantlocaties in landen zoals Nederland, Spanje, Marokko en de Verenigde Staten. Dit brengt je naar verschillende plaatsen.
Je houdt toezicht op de machines om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren. Als er afwijkingen zijn, analyseer je deze en werk je samen met de lokale organisatie om ze op te lossen. Interesse? Lees verder.

Regio Eindhoven   |   High Tech   |   HBO

Ben jij een gedreven en ondernemende professional met een passie voor recruitment? Wil jij een cruciale rol spelen in het aantrekken van toptalent binnen de hightech sector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze gerenommeerde klant in Eindhoven, een toonaangevend bedrijf binnen de hightech industrie, zijn we momenteel op zoek naar een Corporate Recruiter om het dynamische team te versterken.

Eindhoven & Helmond   |   Machinebouw   |   MBO

Ben jij een ervaren CNC-Vakman met expertise in draaien, frezen, laseren en andere CNC-bewerkingen in de metaaltechniek? Heb je oog voor detail, passie voor kwaliteit en de vaardigheden om complexe metaalonderdelen te bewerken? Dan hebben we een uitdagende functie voor jou!

Als CNC-Vakman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse CNC-bewerkingen, waaronder draaien, frezen, lasersnijden en andere geavanceerde technieken. Je werkt met diverse materialen, zoals staal, aluminium en kunststof, en bewerkt deze tot nauwkeurige en hoogwaardige eindproducten.