Maak kennis met Danny Koenen

Danny Koenen

Aangenaam! Ik ben Danny, 32 jaar. Voor Filias richt ik me voornamelijk op de vakmannen binnen de metaalbewerking. Ik help graag mensen aan een nieuwe baan met mijn hoge dosis energie en positiviteit. Zo houd ik ons team vrolijk én vind ik de juiste match tussen klant en kandidaat! Die positieve houding komt ook terug in mijn vrije tijd, waar ik plezier beleef door sporten, Formule 1-races en een lekker speciaal biertje. Proost!

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 35
Regio Oirschot   |   High Tech   |   HBO

Voor een snelgroeiende, hightech organisatie zijn wij op zoek naar een Teamleider Productie. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en is het schakelen tussen verschillende afdelingen voor jou geen probleem?

Heb jij affiniteit met techniek en de ambitie om verder door te groeien binnen een snelgroeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Regio Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze opdrachtgever Vitalfluid zijn wij exclusief op zoek naar een Mechatronics Engineer.

Wil jij een steentje bijdragen voor een duurzamere wereld? Waarbij jij de brug vormt tussen software, elektronica en mechanica en daardoor VitalFluid helpt de best mogelijke machines te bouwen voor Plasma Geactiveerd Water (PAW). Op die manier til je innovatie voor een groenere wereld naar een hoger niveau.

 

 

Regio Eindhoven   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze opdrachtgever Vitalfluid zijn wij exclusief op zoek naar een Mechanical Engineer.

Met jouw ervaring in het ontwerpen van geavanceerde machines in de werktuigbouwkunde ga je het team van Vitalfluid versterken. Je neemt het Proof of Concept op je en werkt de engineering tot in detail uit. Zo creëer je een engineeringpakket (BOM, 2D/3D-tekeningen, PCB-ontwerpen) om de productie van onze PAW-machines mogelijk te maken. Intersse? Lees verder.