Maak kennis met Sara Brouwers

Sara Brouwers

Hoi! Ik ben Sara, 29 jaar. Binnen Filias werk ik als account- en marketingmanager met als focus de metaalbewerking. Mijn kracht in deze functie ligt vooral in het motiveren van mensen en het denken in kansen. Mensen om me heen maken me blij, net als zon, zee én een kop koffie in de ochtend. Maar ook houd ik van boksen, hardlopen, paardrijden en feestjes.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 22
Helmond   |   Machinebouw   |   MBO

Altrimex Packaging is een toonaangevende leverancier van verpakkingsmachines en -systemen, met een sterke reputatie in de industrie dankzij de innovatieve oplossingen en klantgerichte benadering. Dagelijks wordt er gewerkt aan het leveren van hoogwaardige verpakkingsoplossingen voor diverse sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, en chemische industrie. Ter uitbreiding van ons dynamische team zijn wij op zoek naar een gedreven en technisch onderlegde Project Engineer.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Heb jij affiniteit met Mechatronica en heb je voorkeur voor een afwisselende baan? Voor een klant van ons in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een allround Mechatronica Monteur. Heb je interesse? Reageer dan snel!

Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

MARKETINGTALENT GEZOCHT!

Word jij de opvolger Emma, Anne-Fleur of Dennie, deze toppers kunnen jouw voorgangers worden als je stage gaat lopen bij FIlias. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste meeloopstagiaire die bij ons projecten als de marathon en kerstgeschenken rondbrengen wil oppakken en daarnaast kan zorgen dat onze content op de juiste momenten online staat.