Maak kennis met Sara Brouwers

Sara Brouwers

Hoi! Ik ben Sara, 28 jaar. Binnen Filias werk ik als account- en marketingmanager met als focus de metaalbewerking. Mijn kracht in deze functie ligt vooral in het motiveren van mensen en het denken in kansen. Mensen om me heen maken me blij, net als zon, zee én een kop koffie in de ochtend. Maar ook houd ik van boksen, hardlopen, paardrijden en feestjes.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 22
Geldrop   |   Interne vacatures   |   HBO

MARKETINGTALENT GEZOCHT!

Word jij de opvolger Emma, Anne-Fleur of Dennie, deze toppers kunnen jouw voorgangers worden als je stage gaat lopen bij FIlias. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste meeloopstagiaire die bij ons projecten als de marathon en kerstgeschenken rondbrengen wil oppakken en daarnaast kan zorgen dat onze content op de juiste momenten online staat. 

Eindhoven   |   Overig   |   MBO

Ben jij een gedreven, zelfstandig en kritisch persoon? Heb jij ervaring in de logistiek en ben je goed met computers?

Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een gedreven logistieke kracht die het leuk vindt om voornamelijk bezig te willen zijn om diverse producten verzendklaar te maken.

 

Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Wil jij je steentje bijdragen aan het beveiligen van militaire operaties, overheden en grote bedrijven, dan is de vacature Assemblagemedewerker wellicht interessant voor je. In deze rol ga je hoogwaardige hardware producten assembleren die vervolgens getest worden op hackgevaar. Deze beveiliging is tegen technische surveillance en spionage.