Maak kennis met Sara Brouwers

Sara Brouwers

Hoi! Ik ben Sara, 28 jaar. Binnen Filias werk ik als account- en marketingmanager met als focus de metaalbewerking. Mijn kracht in deze functie ligt vooral in het motiveren van mensen en het denken in kansen. Mensen om me heen maken me blij, net als zon, zee én een kop koffie in de ochtend. Maar ook houd ik van boksen, hardlopen, paardrijden en feestjes.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 22
Regio Helmond   |   High Tech   |   MBO

Voor een gerenommeerde toeleverancier van hoogwaardige fijnmechanische onderdelen zijn wij op zoek naar een 5-Assige CNC Frezer! Onze relatie vervaardigt o.a. onderdelen voor de semicon-, aerospace-, optische industrie en voor de wetenschap.

Helmond   |   Machinebouw   |   HBO

Voor onze relatie Altrimex Packaging Solutions B.V. in Helmond https://www.altrimex.nl zijn wij op zoek naar een doortastende Projectleider die graag de verantwoordelijkheid draagt vanaf moment van verkoop tot de oplevering van de verpakkingslijnen en - systemen op locatie! 

Altrimex Packaging Solutions B.V. is actief in de markten voedingsmiddelen en voedingsmiddeleningrediënten, farmacie, (petro-)chemie, dranken, ijzerwaren en stukgoederen.

Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

Vind jij het leuk om programma's te maken voor zowel bestaande productieprocessen als NPI opdrachten? Heb jij zelf de kennis van de bewerkingen achter een 3- en 5-assige freesbank? Heb jij een verantwoordelijkheidsgevoel om mee te denken aan bewerkingsstratiegen en vind je het leuk om prototypes te programmeren? Voor een klant in Eindhoven zijn wij op zoek naar een CAM programmeur. Heb jij een passie voor programmeren en wil je een uitdagende baan, lees dan snel verder!