Maak kennis met Sara Brouwers

Sara Brouwers

Hoi! Ik ben Sara, 28 jaar. Binnen Filias werk ik als account- en marketingmanager met als focus de metaalbewerking. Mijn kracht in deze functie ligt vooral in het motiveren van mensen en het denken in kansen. Mensen om me heen maken me blij, net als zon, zee én een kop koffie in de ochtend. Maar ook houd ik van boksen, hardlopen, paardrijden en feestjes.

Chat op Whatsapp

Aantal gevonden vacatures: 22
Regio Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Draai jij er niet om heen? Weet jij hoe het is om met klein nauwkeurige draaibanken te werken? Met voorkeur op machines als; Schaublin, Hembrug en Okuma? Ben jij bereid te werken in een ploegensysteem en wil jij onderdeel uit maken van een stabiel, groeiend familiebedrijf? Lees dan verder! 

Regio Eindhoven   |   High Tech   |   MBO

Ben jij een ervaren CNC-vakman die toe is aan een nieuwe uitdaging? Of sta je in de startblokken van jouw carrière en wil je dit vak eigen maken?

Wil je deel uitmaken van een familiebedrijf die hoogwaardige en complexe componenten voor de hightech maakt? Waar je in teamverband werkt! Solliciteer dan!

Eindhoven   |   Machinebouw   |   MBO

For a hightech company in Eindhoven we are looking for experienced CNC-Lathes and CNC-Millers. As a CNC turner/miller you make sure that you adjust the CNC machine in the correct way to make sure the right tool and measurements will be used. According to a technical drawing you know exactly what to adjust and how to set the machine with the right tools.

Are you up for a challenge? Contact us now!